Raman gooit de bal in het kamp van Gent: "Ik heb hen twee maanden niet gehoord, dat vind ik spijtig"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 16 reacties
Raman gooit de bal in het kamp van Gent: "Ik heb hen twee maanden niet gehoord, dat vind ik spijtig"
Foto: © photonews

Volg STVV nu via WhatsApp!

Om enkele jeugdspelertjes uit Sint-Amandsberg een hart onder de riem te steken, ging Benito Raman vrijdag per uitzondering terug naar AA Gent. De aanvaller probeert zich bij STVV in de kijker spelen tijdens PO2, maar hoopt ook snel duidelijkheid te kennen over zijn toekomst.

"Het seizoen duurt nog een vijftal weken, afhankelijk natuurlijk van het verdere verloop in play-off 2. Tegen dan wil ik weten waar ik sta. Niet bij de start van de voorbereiding", vertelt Raman in gesprek met Voetbalkrant.com.

"Ik kan nog een rol vervullen bij Gent, maar ben geen speler om op de bank te zitten

De Belgische belofteninternational legt de bal in het kamp van de Buffalo's. "Het is aan Gent om te tonen dat ze mij volgen. Ik heb hen nu drie twee maanden niet meer gehoord. Dat vind ik spijtig. De focus ligt natuurlijk op die titelstrijd, maar ik had misschien toch eens een berichtje verwacht."

"Ik lig bij Gent nog twee jaar onder contract en kan nog steeds een rol vervullen, maar ben geen speler om een jaar op de bank te zitten. Als ik de komende weken niets hoor, moet ik mijn conclusies trekken", besluit Raman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties