Antwerp-talent wil zich tonen: "Club Brugge? Ik heb geen seconde getwijfeld toen ik contract kreeg op Bosuil"

Redactie
| 5 reacties
Antwerp-talent wil zich tonen: "Club Brugge? Ik heb geen seconde getwijfeld toen ik contract kreeg op Bosuil"
Foto: © photonews

Antwerp FC heeft deze zomer opnieuw fors ingekocht. Maar in de schaduw van die nieuwkomers knokken ook enkele jonge talenten voor hun plaats. Eén van hen is Younes Teghmas.

Het was David Gevaert die Younes Teghmas vorig seizoen liet proeven van het grote werk. De 17-jarige middenvelder is vastberaden om tijdens de komende voetbaljaargang nieuwe stappen te zetten in zijn evolutie.

"Ik wil mezelf tijdens de voorbereiding tonen", aldus Teghmas in Het Laatste Nieuws. "Dat zie ik wel waar ik sta als de competitie echt van start gaat. Voor een basisplaats kom ik nog iets te kort, maar ik profiteer van elke minuut die ik mag spelen."

Ik profiteer van elke minuut die ik bij Antwerp FC mag spelen

Younes Teghmas

Teghmas heeft alleszins het potentieel om op termijn uit te groeien tot een basisspeler. Dat heeft ook Club Brugge - dat met de Club Academy een Belgische maatstaf is voor jong talent - opgemerkt.

Club Brugge

"Na mijn seizoen met de beloften toonde Club Brugge eventjes interesse", besluit Teghmas. "Ik heb echter geen seconde getwijfeld toen de Great Old me een contractvoorstel gaf."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties