Pakt Club Brugge alsnog uit met toptransfer, én zet het Anderlecht hiermee een serieuze hak?

Ben Van der Aerschot
| 68 reacties
Pakt Club Brugge alsnog uit met toptransfer, én zet het Anderlecht hiermee een serieuze hak?
Foto: © Photonews

Al van bij zijn komst was het geen geheim dat Stefano Denswil zijn carrière bij Club wou herlanceren. De oud-Ajacied geniet intussen interesse van verschillende Europese subtoppers. Zijn eventuele vertrek maakt mogelijk plaats voor een nieuwe verdediger.

Indien Denswil daadwerkelijk andere oorden opzoekt, lijkt het vanzelfsprekend dat blauw-zwart een vervanger aantrekt. Die vervanger zou dan wel eens Nicolas Lombaerts kunnen zijn. Na het getouwtrek tussen Anderlecht, Club Brugge en enkele buitenlandse clubs met naam en faam afgelopen zomer zou FCB nu wel eens écht kunnen doordrukken.

Lombaerts binnenkort weer in actie tegen AA Gent?

Denswil mag bij Club niet voor minder dan 10 miljoen beschikken, wat bij een vertrek Club voldoende financiële mogelijkheden biedt. Vraag blijft of De Nederlander een vertrek halfweg het seizoen ziet zitten. Indien deze transfers effectief doorgaan, haalt Club met lombaerts alvast een ervaren rot in huis die zich meteen kan opwerpen tot leider van de defensie. Youngsters als Engels en Cools kunnen er maar wel bij varen.

Is Lombaerts een ideale vervanger voor Denswil?

80%
24%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties