Invaller Vermeiren knalt Beerschot-Wilrijk naar de zege: "Ik geef me altijd 200%"
Koen Frans
Koen Frans vanuit Antwerpen
| 8 reacties

Simon Vermeiren bezorgt Beerschot-Wilrijk de volle buit met twee goals en een assist

Invaller Vermeiren knalt Beerschot-Wilrijk naar de zege: "Ik geef me altijd 200%"
Foto: © jan mees

KFCO Beerschot-Wilrijk boekte het voorbije weekend zijn twaalfde zege in veertien competitiewedstrijden. Invaller Simon Vermeiren brak na de rust de ban met twee goals en een assist.

Vermeiren moest de voorbije weken geblesseerd toekijken hoe zijn spitsbroeder Vlad Rusu bijna wekelijks zijn doelpuntje meepikte. Net als in Oosterzonen startte de 25-jarige Vermeiren tegen Hasselt op de bank. Maar als invaller bleek hij alsnog van goudwaarde. "De wedstrijd van Vermeiren? Bwoa, voor één helft dan toch", glimlacht Vermeiren na het laatste fluitsignaal.

"De coach vroeg me om meer druk naar voor te zetten en om zo vaak mogelijk in de zestien van Hasselt op te duiken. En het geluk was aan mijn zijde. Al na één minuut stuurde Kevin Geudens me perfect in het straatje en Vladje was goed gevolgd", analyseert Vermeiren het eerste doelpunt.

De concurrentie is groot, maar iedereen geeft alles.

Luxeprobleem

Nadien scoorde Vermeiren zelf nog twee keer. "Dat eerste doelpunt ging er mooi in. Ik nam de voorzet van Jimmy De Jonghe in één tijd op de slof, een beetje op instict. Het toeval wil dat ik er deze week nog extra had op getraind met de coach", glundert Vermeiren, die tegen Hasselt zijn vierde en vijfde competitietreffer maakte.

En zo zit coach Marc Brys plots met een luxeprobleem in de aanval. Rusu en Vermeiren zijn allebei in vorm, maar ze hebben in de tweede helft bewezen dat ze ook samen op het veld kunnen staan. "Ik geef me op training altijd 200%. We willen het de coach allemaal zo moeilijk mogelijk maken. Dat is de sterkte van deze groep. De concurrentie is groot, maar iedereen geeft alles", rondt de sympathieke aanvaller af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties