Duchâtelet haalt uit: "Als ze mijn hulp niet willen, zijn ze dom"

Redactie
| 15 reacties
Duchâtelet haalt uit: "Als ze mijn hulp niet willen, zijn ze dom"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roland Duchâtelet kwam onlangs onder vuur te liggen nadat enkele mails van hem naar een ex-trainer van Charlton Athletic waren uitgelekt. Daarin gaf hij de coach zijn inzichten over hoe hij moest spelen. Duchâtelet reageerde gisteren in de Zevende Dag.

Duchâtelet weet niet wat hij fout deed. "Als hij niet begrijpt dat hij hulp krijgt en als hij die hulp in de prullenmand gooit, dan is die mens niet slim. Ik vind het dom dat hij die hulp niet aanvaardt", aldus Duchâtelet. "Ik doe dit trouwens ook met andere trainers. Na het verlies van STVV tegen Eupen met 4-2 heb ik de technische staf bijeengeroepen. Ik had gezien dat we minstens twee tegendoelpunten kregen per match. Ik zei: 'no way' dat het zo verder kan. We zijn anders gaan spelen en de resultaten zijn er."

Maar lang lijkt Duchâtelet de voetbalwereld niet meer te verkennen. "Voetbal is steeds minder belangrijk geworden. Het is onverwacht dat ik opnieuw in het voetbal zit bij STVV. De club moest eigenlijk verkocht worden aan iemand anders, maar er was niemand. En dat was ook een vervelende situatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties