Leegloop bij Lokeren op til? Deze twee blijven nochtans op Daknam

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 7 reacties
Leegloop bij Lokeren op til? Deze twee blijven nochtans op Daknam
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aangezien Lokeren dit seizoen op geen enkel moment kon overtuigen, zal er komende zomer hoogstwaarschijnlijk een grote kuis plaatsvinden. Maar de Waaslanders blijven wel inzetten op de eigen jeugd, want twee beloften kregen een nieuw contract.

Sander De Prycker, een 19-jarige verdediger, mocht tegen Genk al eens proeven van de eerste ploeg en krijgt nu een nieuw contract voor twee jaar. Ook Amine Benchaib, een 18-jarige middenvelder, heeft hetzelfde contract ondertekend. Bob Straetman was dit seizoen al een goed voorbeeld dat trainer Runar Kristinsson graag een kans geeft aan de jeugd.

Ze waren vanzelfsprekend allebei erg enthousiast. "Ik ben erg dankbaar dat de club mij de kans geeft om mijn carrière een boost te geven en ik ben dan ook erg blij dat ik nog langer op Sporting kan blijven," vertelde De Prycker. Benchaib kijkt er ook naar uit. "Ik wil de club bedanken voor het vertrouwen. Deze kans is uniek en ik wil ze met beide handen grijpen. Mijn droom is om een vaste waarde te worden in het eerste elftal en die wil ik ook waarmaken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties