Stuivenberg gunt opnieuw talent debuut: "Ik hoop door te breken bij Genk"
Robby Morren
Robby Morren vanuit Lokeren
| 8 reacties

Laurens Vermijl debuteerde bij KRC Genk

Stuivenberg gunt opnieuw talent debuut: "Ik hoop door te breken bij Genk"
Foto: © photonews

Zaterdag was een dag die in het geheugen zal gegrift blijven van één speler in het bijzonder. Laurens Vermijl mocht zijn debuut maken voor KRC Genk.

Coach Albert Stuivenberg hield Thomas Buffel tijdens de pauze in de kleedkamer en gunde Vermijl zijn eerste speelminuten. "Ik ben echt heel blij met mijn debuut. Het is altijd een droom geweest om voor Genk te voetballen. Het is heel mooi dat die droom nu uitkomt."

De jonge broer van Marnick Vermijl genoot duidelijk nog na. "Het was een speciaal moment, ik wil hier echt van genieten. Er gingen zoveel emoties door mij heen. Het was echt een belevenis."

Ik hoop door te breken bij KRC Genk

Dit smaakt duidelijk naar meer en Laurens hoopt dat hij verder kan timmeren aan de weg bij zijn geliefde club. "Ik hoop door te breken bij Genk. Ik zou graag bij de A-kern aansluiten, maar we zullen zien wat het komende seizoen brengt."

Vermijl is het zoveelste bewijs dat Genk volop wil inzetten op de jeugd en hij is ook heel lovend over coach Stuivenberg. "Genk heeft natuurlijk een fantastische jeugdwerking. Daarnaast hebben we een heel goede coach. Hij is heel fijn in de omgang met de jongeren en hij praat veel met ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties