Wenger laat geen twijfel bestaan over absolute sterkhouders: "Deze zomer zullen ze allebei blijven"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties
Wenger laat geen twijfel bestaan over absolute sterkhouders: "Deze zomer zullen ze allebei blijven"
Foto: © photonews

Arsène Wenger mag zijn contract bij bij Arsenal dan wel verlengd hebben, hij zal toch iets speciaal moeten verrichten deze zomer om de supporters terug aan zijn kant te krijgen. Een contractverlenging voor de sterkhouders zou al een grote stap in de juiste richting zijn.

Alexis Sanchez was dit seizoen de ster van The Gunners (30 goals en 15 assists), maar zou er niet meer tevreden zijn en mag op interesse rekenen van Bayern München, Chelsea and Manchester City. Ook Mesut Özil (12 goals en 13 assists) zou aanbiedingen van andere clubs bekijken. Maar coach Wenger heeft er alle vertrouwen in dat de twee ook volgend seizoen nog op The Emirates spelen.

"Deze zomer zullen ze allebei blijven en hopelijk kunnen we hun contract nog verlengen. We zijn erop gefocust om het team bij elkaar te houden en dan gaan we kijken hoe we het team kunnen versterken," vertelde de Fransman aan BeINSports. "Als je ergens een contract ondertekent, moet je alles geven tot de laatste dag van dat contract. Dus waarom zouden ze niet hun best doen?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties