Laura Deloose: "Shaggy maakt me wakker"
Redactie
| 0 reacties

Laura Deloose is de rechtsback van de Belgian Red Flames en Anderlecht

Laura Deloose: "Shaggy maakt me wakker"
Foto: © photonews

De selectie van 23 Red Flames voor het EK is bekend. Op 16 juli om 20.45 uur spelen ze hun eerste wedstrijd tegen Denemarken, elke dag stellen we jullie een Red Flame voor op datzelfde uur om alvast warm te lopen. Beginnen doen we met Laura Deloose.

"Ik ben beginnen voetballen toen ik een jaar of 5 was en heb tot mijn 15e bij de jongens gespeeld. Via Oppuurs en Kontich ben ik bij Anderlecht terechtgekomen, de club waar ik altijd al fan van was", aldus Laura Deloose in gesprek met Voetbalkrant.com.

"Wie mijn helden waren? Zetterberg en Boussoufa zag ik wel graag spelen, maar uiteindelijk was ik van alle spelers van paars-wit wel wat fan. Het was voor mij dan ook een grote eer om naar Anderlecht te mogen gaan, dat Frank Acheampong eens een match kwam aftrappen was erg leuk."

Hoe verloopt bij Deloose de voorbereiding op een wedstrijd? "Een beetje zoals bij vele andere speelsters: met muziek. Waar ik naar luister? Ik heb muziek nodig waar ik wakker van kan worden. Jason Derulo of zo, of Shaggy: een favoriet van me al jaren. Angel of It wasn't me zijn de nummers die ik het liefste van hem hoor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties