Mourinho nog niet klaar met transfers: "Onze job is voor 50% gedaan"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 2 reacties

Het transferhuiswerk van José Mourinho is nog niet gedaan

Mourinho nog niet klaar met transfers: "Onze job is voor 50% gedaan"

Manchester United is volop bezig aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met Victor Lindelof en natuurlijk Romelu Lukaku haalde José Mourinho al twee grote namen, maar zijn werk op de transfermarkt is nog niet gedaan.

"De deur is nog niet gesloten, we zijn niet tevreden met alleen Lukaku en Lindelof," opent Mourinho op een persconferentie in Los Angeles, waar Man Utd zijn stage houdt. "We hebben meer nodig. Aanvankelijk wilden we vier transfers, dus ik kan zeggen dat onze job voor 50% gedaan is."

"Alles is zo moeilijk nu. Ik zou niet graag in de schoenen van Ed Woodward (CEO van Man Utd, nvdr.) staan, want onderhandelen is erg moeilijk geworden. Dus misschien krijgen we er maar eentje, geen twee. Maar zeker één, zodat we meer opties hebben."

Hereniging met Matic?

Chelsea-middenvelder Nemanja Matic, die daar al onder Mourinho speelde, werd al genoemd als één van die mogelijke nieuwe spelers. "Ik kan niets zeggen over een Chelsea-speler. We moeten de speler, club, eigenaar en manager respecteren," besloot de Portugees.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties