Ook dit weekend Jupiler Pro League Live-streaming

Redactie
| 0 reacties
Ook dit weekend Jupiler Pro League Live-streaming
Foto: © photonews

Erg leuk nieuws vanuit de Jupiler Pro League. U hoeft dit seizoen namelijk niets te missen van het topvoetbal in België.

Zowel Gent als Anderlecht hebben drie punten nodig na een matige seizoenstart. Wed voor €20 op je favoriete ploeg en ontvang een €5 free bet voor elke goal die zij scoren. Beide ploegen verloren met 3-2 van hun tegenstanders afgelopen weekend, het belooft dus een doelpuntrijke wedstrijd te worden. Kijk live op Unibet TV naar de wedstrijd en juich bij elk doelpunt!

Hoe werkt het?

Om aanspraak te maken op deze aanbieding dien je als volgt te werk te gaan:

  1. Schrijf je in voor de promotie.
  2. Plaats een pre-match weddenschap van minimaal €20 op Gent om te winnen of Anderlecht om te winnen.
  3. Ontvang een €5 free bet voor elke goal die het team waarop jij hebt ingezet scoort.

Vanaf dit seizoen biedt Unibet de livestreams van alle wedstrijden van de Belgische eerste divisie voetbal (de Jupiler Pro League) aan voor Belgische klanten.

In het verleden konden Unibet klanten reeds genieten van meer dan 30.000 livestream evenementen waaronder de Proximus Leauge, La Liga, Serie A, Bundesliga, ... Maar nu dus ook voor de Belgische eerste klasse.

Alle wedstrijden in 1A worden voorzien van commentaar en Unibet klanten kunnen kiezen in welke taal (NL, FR, EN) ze de wedstrijd willen volgen.

Kijk en wed op de Jupiler Pro League bij Unibet (voor accounts met min. €0.10). Via een bonus aan 200% tot 80 euro kan dat voor een gokje op Antwerp meteen 220 euro opleveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties