Is overstap van Vanhaezebrouck naar Anderlecht kwestie van tijd? "Als er een gentleman's agreement kan worden gevonden..."

Redactie
| 55 reacties
Is overstap van Vanhaezebrouck naar Anderlecht kwestie van tijd? "Als er een gentleman's agreement kan worden gevonden..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat staat er met Hein Vanhaezebrouck bij AA Gent te gebeuren? De oefenmeester zaaide zondag namelijk zelf twijfel op zijn persconferentie door te zeggen dat hij eens grondig moest nadenken.

Indien Gent Vanhaezebrouck aan de deur zet, moet de club een riante som van 2 miljoen euro betalen. "De afkoopsom ligt allicht hoog. Maar als er een gentleman’s agreement kan worden gevonden, ligt de weg naar Anderlecht open", analyseert Stef Wijnants de situatie in Het Belang van Limburg.

Een langere samenwerking tussen Vanhaezebrouck en Gent vindt Wijnants niet de geschikte oplossing. "Wat hij ook doet, hij krijgt de trein niet meer op de rails. De ploeg blijft aanmodderen. Het zou nu dus wel eens snel kunnen gaan", oordeelt hij.

Gent verloor zondag met het kleinste verschil van Zulte Waregem. De Buffalo's presteren met een 6 op 24 ver onder de verwachtingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties