Transfernieuws en Transfergeruchten 12/12: Hazard - De Bruyne - Mitrovic - Sterling - Denayer - Boakye

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 12/12: Hazard - De Bruyne - Mitrovic - Sterling - Denayer - Boakye
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - De Bruyne - Mitrovic - Sterling - Denayer - Boakye

Jason Denayer wordt aan Anderlecht gelinkt

Anderlecht zou er deze winter wel nog eens een verdediger kunnen bijnemen. Een Belg bovendien, want Jason Denayer wordt opnieuw gelinkt aan paars-wit. De Rode Duivel wordt momenteel uitgeleend aan Galatasaray. (Lees meer)


Aleksandar Mitrovic werd aangeboden bij West Ham United

Anderlecht werd al gelinkt aan een terugkeer van Aleksandar Mitrovic. Maar de Serviër is niet op weg naar het Astridpark, al is zijn huidige club Newcastle wel met hem aan het leuren geslagen. (Lees meer)


Volgens Craig Burley zijn De Bruyne en Hazard spelers voor Real Madrid

In de Premier League blinken ze wekelijks uit bij hun club en dus is het logisch dat dit de interesse opwekt van de grote topclubs. Eden Hazard wordt al langer gelinkt aan Real Madrid, maar volgens Schotse analist Craig Burley zou ook Kevin De Bruyne een speler zijn voor de Koninklijke. (Lees meer)


Zware tegenslag voor Anderlecht: 'Transfertarget verkiest andere opties'
Foto: © photonews

Richmond Boakye lijkt niet naar Anderlecht te willen komen

Anderlecht heeft een drukke wintermercato in het verschiet. Onder andere een nieuwe aanvaller staat op het wenslijstje. Daarbij kwam Richmond Boakye al verschillende keren in beeld. Maar de 24-jarige Ghanees heeft blijkbaar andere plannen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 11/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 13/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties