Transfernieuws en Transfergeruchten 14/12: Ronaldo - Odjidja - Stijnen - Bailey - Clement - Van Crombrugge - Boffin - Ospina

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 14/12: Ronaldo - Odjidja - Stijnen - Bailey - Clement - Van Crombrugge - Boffin - Ospina
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 23/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ronaldo - Odjidja - Stijnen - Bailey - Clement - Van Crombrugge - Boffin - Ospina

Leon Bailey wordt genoemd bij Chelsea, Bayer Leverkusen geeft duidelijk antwoord op interesse in ex-speler Racing Genk

Eden Hazard en Real Madrid? Dat lijkt er aanstaande zomer wel van te gaan komen. En dus is Chelsea al op zoek naar een of meerdere vervangers. Ook Leon Bailey wordt daarbij genoemd en dat zou goed nieuws kunnen zijn voor Racing Genk. (Lees meer)


Het is menens: 'Ronaldo wil echt weg bij Real Madrid'
Foto: © photonews

Cristiano Ronaldo wil weg bij Real Madrid

Cristiano Ronaldo en Real Madrid, dat is een lang en goed huwelijk. Maar af en toe zijn er barstjes. Nu wil de Portugese superster alvast het contract nog eens goed bekijken. Om er onderuit te raken. (Lees meer)


Comeback van Stijn Stijnen nog niet voor meteen

De schorsing van Stijn Stijnen is al even achter de rug, en dus speurt de oefenmeester naar een nieuw project. De oud-doelman werd de jongste dagen gelinkt aan Patro Eisden Maasmechelen. (Lees meer)


'Club Brugge wil uitpakken met een grote naam'

De kans is groot dat Club Brugge tijdens de wintermercato een nieuwe doelman naar Jan Breydel haalt. Eupen-goalie Hendrik Van Crombrugge is een kanshebber, maar de laatste dagen klinkt een andere naam steeds luider. (Lees meer)


Genk start zoektocht naar nieuwe T1

KRC Genk verzekerde zich woensdagavond van een plaats bij de laatste vier in de Croky Cup. De Limburgers knikkerden Waasland-Beveren na een 3-3-gelijkspel en penalty's uit het bekertoernooi. (Lees meer)


Oplossing in de maak voor Odjidja

Vadis Odjidja ruilde afgelopen zomer het Poolse Legia Warschau in voor het Griekse Olympiakos. Hoewel de gewezen Rode Duivel er terecht kwam in een ploeg met enkele andere Belgen, wil hij er toch vertrekken. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 13/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 15/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties