Transfernieuws en Transfergeruchten 30/12: Clement - Milicevic - Koster - Acolatse - Mercier - Paciencia

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 30/12: Clement - Milicevic - Koster - Acolatse - Mercier - Paciencia
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Clement - Milicevic - Koster - Acolatse - Mercier - Paciencia

STVV lijkt van plan om huurling van Club Brugge vervroegd terug te sturen naar Jan Breydel

Club Brugge lijkt aan inkomende zijde voor een rustige wintermercato te staan, al zijn een nieuwe doelman en een extra flankaanvaller altijd welkom. De kans bestaat echter dat blauw-zwart niet eens in de geldbuidel moet tasten voor een bijkomende winger. STVV zou immers Elton Acolatse terugsturen. (Lees meer)


Belgische eersteklasser denkt aan Milicevic

Eerder deze week kondigde de Gentse publiekslieveling Danijel Milicevic aan dat hij uitkijkt naar een nieuwe ploeg. De middenvelder met de sierlijke vrije trap komt bij de Buffalo's nog nauwelijks aan spelen toe. (Lees meer)


Tweede gespreksronde bij W-Beveren, drie kandidaten blijven over om Clement op te volgen
Foto: © photonews

Tweede gespreksronde met kandidaat-trainers bij W-Beveren

Waasland-Beveren zoekt na het vertrek van Philippe Clement verder naar een nieuwe trainer. Drie kandidaten blijven over, of een van hen de nieuwe hoofdcoach wordt, moet blijken. (Lees meer)


Anderlecht deed bod van 3,5 à 4 miljoen euro op nieuwe spits

Maandag gaat de transferperiode officieel van start, maar in de coulissen zijn de Belgische clubs al volop met de voorbereidingen bezig. Een naam die nog niet in de geruchtenmolen verscheen, moet de nieuwe spits van Anderlecht worden. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 29/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 31/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties