OFFICIEEL: Cercle Brugge haalt eerste versterking in huis om de tweede periodetitel in de wacht te slepen

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 11 reacties
OFFICIEEL: Cercle Brugge haalt eerste versterking in huis om de tweede periodetitel in de wacht te slepen

Cercle Brugge haalde tijdens de zomer een karrenvracht aan spelers naar Jan Breydel. Enkele jongens onder hen mogen alweer beschikken, om plaats te maken voor verse krachten.

Donderdag kondigde Cercle zijn eerste versterking van de winter aan. Kevin Hoggas tekende bij de Vereniging een contract tot medio 2021. De 26-jarige Hoggas is een offensieve middenvelder die van het Franse Bourg-en-Bresse overkomt. Bij de club uit de Ligue 2 speelde hij 17 duels.

"Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan in de Belgische competitie", vertelt Hoggas op de website van Cercle. "Ik ben blij dat ik bij Cercle mijn carrière kan verderzetten. De Vereniging is heel ambitieus en wil er alles aan doen om de doelstellingen te bereiken. Er resten ons nog 8 wedstrijden in deze periode en ik ben er klaar voor om alles te geven."

Ook voorzitter Frans Schotte is opgetogen met de komst van de eerste aanwinst. "Hij is meteen inzetbaar en heeft een sterke heenronde in de benen. Zijn komst onderstreept de ambitie van de Vereniging." Cercle volgt momenteel op 1 punt van leider Lierse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties