Niet naar Antwerp-Waasland-Beveren? Wij hebben het perfecte alternatief

Pelusa 2017
| 21 reacties
Niet naar Antwerp-Waasland-Beveren? Wij hebben het perfecte alternatief
Foto: © photonews

Vrijdag staat de bijzonder belangrijke wedstrijd tussen R Antwerp FC en Waasland-Beveren op het programma, met op het spel een ticket voor PO1. Voor wie er niet bij kan zijn: dit kan uw zinnen toch wat verzetten.

Zeer waarschijnlijk zal de Bosuil weer volledig uitverkocht zijn voor een wedstrijd met als doel één van de felbegeerde laatste tickets voor PO1 te pakken. Het is ooit anders geweest voor beide ploegen.

Moest u één van die mensen zijn die niet aan ticket is geraakt voor deze topaffiche, kan u zich altijd nog inschrijven voor de derde ESVO voetbalquiz in Ekeren. Inschrijven kan opnieuw op osslavoetbalquiz@outlook.be. Op dit moment zijn er 35 ploegen ingeschreven.

De leider waar voor zijn geld geven

Deze quiz geldt voor het Pelusa! klassement van de occasionele voetbalquizzers en aangezien leider "I'd Petr Cech it" één van de ingeschreven ploegen is, is het dus zaak om hen het vuur aan de schenen te komen leggen.

Meer info kan u vinden op volgende link

Als opwarmertje volgende vraag: Welke publiekslieveling zorgde voor het derde doelpunt op de Freethiel toen Waasland-Beveren nog redelijk vlot de maat nam van stamnummer 1? Uw antwoord kan u kwijt in de commentaar onderaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties