De Laet speelde in Engeland met en tegen enkele toppers, één steekt er bovenuit

Clint Vens
| 1 reacties
De Laet speelde in Engeland met en tegen enkele toppers, één steekt er bovenuit
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ritchie De Laet mag vrijdagavond zijn langverwachte terugkeer maken op de Bosuil. Antwerp neemt het op tegen Waasland-Beveren en kan zich mits winst nog wat steviger in die top zes nestelen. Voor De Laet zelf wordt het een heel speciaal moment.

De Laet speelde maar liefst tien seizoenen in Engeland. De verdediger geeft in Het Laatste Nieuws aan trots te zijn op die periode: "Ik heb voor grote ploegen gespeeld, Met Leicester de Championship en de Premier League gewonnen, al deed ik toen maar 13 of 14 matchen mee."

Mahrez

De verdediger van Antwerp heeft in die periode al met enkele steengoede spelers mogen samenspelen. Van één ploegmaat in het bijzonder was hij erg onder de indruk: "Riyad Mahrez was de beste. Daar wou ik op training niet tegen staan. Wat die allemaal met een bal kan... Hij denkt twee stappen sneller dan iedereen."

Bale

De 29-jarige Belg moest vaak ook opboksen tegen pittige tegenstanders: "De moeilijkste matchen had ik tegen Gareth Bale. Ik speelde toen bij Norwich en hij maakte op dat moment zijn piek bij Tottenham mee. Het leek wel of hij toertjes rond me liep."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties