Verhaeghe krijgt bondgenoot tegen play-offs uit opvallende hoek: "Of we liever Antwerp niet in play-off 1 hebben? Joker!"

Verhaeghe krijgt bondgenoot tegen play-offs uit opvallende hoek: "Of we liever Antwerp niet in play-off 1 hebben? Joker!"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge gaat sowieso als leider de play-offs in, maar Bart Verhaeghe uitte zich onlangs nog negatief uit over die play-offs. Nu krijgt hij steun uit een opvallende en onverwachte hoek.

Ook de Brugse politiediensten willen namelijk van de play-offs af. "De competitie start vroeger en eindigt later. Dat is voor ons ook vervelend, de politie krijgt nooit een rustpunt én het voetbal valt vaak samen met andere evenementen", aldus korpschef Dirk Van Nuffel in Het Nieuwsblad.

Risicomatchen

"Een affiche die in een gewone competitie als normaal zou worden bestempeld, krijgt plots een groter sportief belang in aanloop naar die play-offs en moet dan meer aandacht krijgen van de politie. En in play-off 1 kom je vaker ploegen met risicosupporters tegen."

Anderlecht, Gent & co ontvangen? Het moet inderdaad twee keer per seizoen in plaats van een keer. "Of ik liever Antwerp niet in play-off 1 heb? Ik zet mijn joker in op die vraag. Maar de conclusie is duidelijk: geef ons het oude systeem terug."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties