Wie eindigt zesde en strijdt mee in PO1? Drie analisten kiezen resoluut voor dezelfde ploeg

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 30 reacties
Wie eindigt zesde en strijdt mee in PO1? Drie analisten kiezen resoluut voor dezelfde ploeg

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met het belangrijkste weekend van het reguliere voetbalseizoen voor de deur haalde Voetbalkrant.com er drie analisten bij: Stef Wils, Frédéric Dupré en Bjorn Ruytinx. Wie verwachtingen zij nog in PO1, wie degradeert en wie promoveert? Deel 1.

Stef Wils: Standard

"Ik denk dat Standard het zal halen, samen met Genk. De Rouches hebben nochtans een hele slechte start gehad. Het was zoeken met Sa Pinto en het duurde even om de juiste balans te vinden. Maar ze hebben de kwaliteiten en dan hebben ze in de winter nog een hele goeie aankoop gedaan met Carcela."

"Antwerp had een geweldige eerste seizoenshelft, maar tegenwoordig lees je toch ook vaak dat er strubbelingen zijn binnen de spelersgroep. Fysiek lijkt het ook wat op. Zij zitten in een neerwaartse spiraal, terwijl Standard omhoog blijft gaan. Dat zal volgens mij de doorslag geven. Al weet je natuurlijk nooit, voor hetzelfde geld krijgen ze een rode kaart in de vijfde minuut. Maar Standard is voor mij toch favoriet."

Frédéric Dupré: Standard

"(Zonder aarzelen) Standard! Ik ben er 100% zeker van. Ze hebben het in eigen handen en ze gaan het gewoon afmaken. Ik denk niet dat de andere twee nog kans maken."

Bjorn Ruytinx: Standard 

"Ik ga ervan uit dat het Standard zal worden. De kans is alleszins heel groot als je ziet in wat voor een flow die nu zitten. Voor mij is het een vrij uitgemaakte zaak."

Lees HIER wat deze analisten denken over de degradatie

Lees HIER wat deze analisten denken over de promotie

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties