Na onze smeekbede om Hairemans en Corryn duwde Bölöni de resetknop in: "Jammer dat het al een tijd niet meer zo was"

Na onze smeekbede om Hairemans en Corryn duwde Bölöni de resetknop in: "Jammer dat het al een tijd niet meer zo was"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Opmerkelijk: zou Laszlo Bölöni Voetbalkrant lezen? Vorige week maakten we ons nog druk in de weinige speelminuten van onder meer Hairemans en Corryn na Nieuwjaar en de slechte resultaten van Antwerp. En zie: tegen Eupen ging het als vanouds met de mannen van 'vroeger'.

Het was ons opgevallen dat Antwerp het anno 2018 erg moeilijk had om te winnen en dat er met Geoffry Hairemans en Alexander Corryn enkele belangrijke figuren veel op de bank moesten zitten.

En zie: vanuit de tribunes van Den Bosuil koos Bölöni voor het beproefde recept van eerder op het seizoen en het leverde - weliswaar tegen de hekkensluiter - een overwinning op. Na Kortrijk, Zulte Waregem en Moeskroen pas de vierde in vijftien wedstrijden in eigen huis overigens.

Resetknop

"Leuk dat Hairemans en Rodrigues terug meededen. Daar zit iets in, ook voetballend, net als in Limbombe. Ik vond het Antwerp zonder Van Damme, Sall en Batubinsika met heel tengere jongens op het veld en voetballend vermogen erg leuk, jammer dat het zo een tijd al niet meer was", was ook Wesley Sonck in Extra Time onder de indruk van het nieuwe, oude Antwerp. 

"Bölöni heeft de resetknop ingeduwd en gekozen meer voetballend vermogen, maar hij heeft daarin het evenwicht gevonden dat hij al een tijdje niet meer had."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties