Zwaar ontgoochelde Antwerp-spelers weten waar het verkeerd liep: "Het kan verkeren hé"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 23 reacties

Antwerp-spelers duiden de match tegen Brugge aan als kantelpunt

Zwaar ontgoochelde Antwerp-spelers weten waar het verkeerd liep: "Het kan verkeren hé"
Foto: © photonews

Antwerp heeft geen play-off 1 kunnen halen. Zelfs als ze gewonnen hadden op Anderlecht had het niet uitgemaakt. Het is ook niet in het Astridpark dat ze het lieten liggen. Dat was zowat de algemene teneur.

"We hebben het de weken hiervoor weggegeven", knikte Geoffry Hairemans. "De ontgoocheling is heel groot. Dit is zwaar aangekomen. Die match tegen Brugge heeft veel doen kantelen. Van 2-0 naar 2-2, daarna hebben we 4 op 24 gepakt."

Ook de Braziliaanse verdediger Matheus was het daarmee eens. "Als je voor het seizoen had gezegd dat we dit gingen bereiken, dan waren we blij geweest. Omdat we zo goed stonden voor Nieuwjaar is de ontgoocheling er nu wel", zei hij.

Opladen?

"Het kan verkeren in voetbal hé", zuchtte Wim De Decker. "Niemand had verwacht - wij al in het minst - dat Antwerp play-off 1 ging spelen. En nu we het niet hebben, is de ontgoocheling bij de spelers en de staf enorm. Of we ons gaan kunnen opladen voor play-off 2? Dat ga ik je binnen een paar dagen weten te zeggen. Laat ons nu maar even de hoofdjes vrijmaken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties