Transfernieuws en Transfergeruchten 19/05: De Bruyne - Iniesta - Praet - Trossard - Vanheusden - De Belder - Bourdin - Akpom

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 19/05: De Bruyne - Iniesta - Praet - Trossard - Vanheusden - De Belder - Bourdin - Akpom
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 02/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: De Bruyne - Iniesta - Praet - Trossard - Vanheusden - De Belder - Bourdin - Akpom

'Beerschot Wilrijk aast op nieuwe goalgetter'

Beerschot Wilrijk greep dit seizoen nipt naast de promotie naar de Jupiler Pro League. Om volgend seizoen opnieuw een gooi te doen naar een finale, zoeken de Mannekes naar versterking. (Lees meer)


Middenveld om van te dromen in de maak: Iniesta én De Bruyne
Foto: © photonews

Iniesta zou nadenken over een overstap naar Manchester City

Kevin De Bruyne en Andrès Iniesta kwamen elkaar al een paar keer tegen op het veld als tegenstanders, maar stappen ze binnenkort samen het terrein op als ploegmakkers? Het zou zomaar kunnen. (Lees meer)


'Sampdoria is niet van plan om Dennis Praet te laten vertrekken, maar middenvelder wil naar AS Roma'

Dennis Praet wordt al maanden aan de grootste Italiaanse clubs gelinkt. Bij Sampdoria willen ze met de Belg rond de tafel gaan zitten, al heeft die nu wel een voorkeur. (Lees meer)


KRC Genk wil sterkhouder absoluut houden

KRC Genk doet nog mee voor een Europees ticket en dankt dat in grote mate aan Leandro Trossard. De winger is dé man van de play-offs bij de Limburgers. (Lees meer)


AA Gent mikt op PO2-revelatie

STVV haalde in de winter Chuba Akpom op uitleenbasis weg bij Arsenal. Een transfer die een voltreffer bleek voor de Kanaries. (Lees meer)


Gert Verheyen wil beloftevolle verdediger naar KV Oostende halen

Standard ging in de winter zijn voormalige jeugdproduct Zinho Vanheusden wegplukken bij het grote Inter. De Rouches sloten een huurovereenkomst af tot de zomer van 2019. (Lees meer)


Zo zal het nieuwe team van Michel Preud'homme bij Standard eruitzien

Nieuwe trainersstaf van Standard klaar om over te nemen

Volgende week volgt er eindelijk duidelijkheid over het gespeculeer omtrent de nieuwe trainer van Standard. Al weken wordt Michel Preud'homme aan Standard gelinkt. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 18/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 20/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties