Transfernieuws en Transfergeruchten 31/05: Hazard - Berrier - Dendoncker - Bruno - Rits - Berge - Myny - Nakamba

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 31/05: Hazard - Berrier - Dendoncker - Bruno - Rits  - Berge - Myny - Nakamba
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Berrier - Dendoncker - Bruno - Rits - Berge - Myny - Nakamba

KSV Roeselare haalt versterking voor de achterhoede

De transfermarkt draait op volle toeren, niet alleen in 1A. Donderdag kondigde KSV Roeselare de komst van een nieuwe verdediger aan. (Lees meer)


OFFICIEEL: OH Leuven realiseert tweede transfer en gaat shoppen bij Belgische eersteklasser
Foto: © photonews

OH Leuven realiseert tweede transfer

De Proximus League zal ook volgend seizoen weer voor strijd zorgen. Nieuwkomer KV Mechelen versterkte zich al danig. Maar ook concurrent Oud-Heverlee Leuven doet dat. (Lees meer)


Eupen trekt Julian Schauerte aan

Fortuna Düsseldorf werd dit seizoen met onze Benito Raman kampioen in de tweede Bundesliga en mag dus volgende jaar meedoen met de grote jongens, maar één Duitser kiest zowaar voor de Jupiler Pro League. (Lees meer)


Melsele haalt tweeling binnen

Svelta Melsele is volop bezig met zich te versterken met oog op volgend seizoen. Het komt daarbij uit bij een aantal interessante figuren. (Lees meer)


AA Gent trekt Ahmed Mostafa aan

AA Gent was op zoek naar een nieuwe goaltjesdief, dat was duidelijk. De Buffalo's lijken die nieuwe aanvaller nu gevonden te hebben in Egypte. (Lees meer)


Engelse, Duitse en Italiaanse topclubs azen op sterkhouder Club Brugge, maar die wil blijven: "Kijk al uit naar Champions League"

Het zou wel eens een bijzonder drukke transferzomer kunnen worden op Jan Breydel. En toch gaat niet iedereen vertrekken, of toch? (Lees meer)


Toptransfer van 30 miljoen euro voor Thorgan Hazard?

Thorgan Hazard voetbalt sedert 2014 voor het Duitse Borussia Mönchengladbach. De club uit de Bundesliga huurde de Rode Duivel aanvankelijk, en nam hem na een jaar definitief over van Chelsea. (Lees meer)


Sporting Charleroi wil stunten met de komst van Anderlecht-pion

Anderlecht huurde Massimo Bruno voor het tweede seizoen op rij van RB Leipzig. Een uitleenbeurt die door een gebrek aan speelminuten geen vervolg krijgt. (Lees meer)


Genk-speler is gegeerd wild op de transfermarkt

Door een aanhoudende hamstringblessure miste Sander Berge een groot deel van dit seizoen. De lange revalidatieperiode heeft er niet toe geleid dat de geïnteresseerde clubs afhaakten. (Lees meer)


KV Mechelen heeft vervanger van Rits bijna beet

KV Mechelen zag Mats Rits eerder deze week naar Club Brugge vertrekken. Enkele dagen later staan de Maneblussers dicht bij een vervanger. (Lees meer)


'Dendoncker nu ook in belangstelling Spaanse topclub'
Foto: © photonews

'Dendoncker nu ook in belangstelling Spaanse topclub'

Leander Dendoncker heeft er een moeilijk seizoen opzitten bij RSC Anderlecht. Toch maakt hij nog steeds kans op een WK-selectie én een toptransfer deze zomer. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 30/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties