Transfernieuws en Transfergeruchten 02/06: Dembélé - Engels - Preud'homme - Berrier - Schrijvers - Vanzeir - Dimata - Paintsil

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 02/06: Dembélé - Engels - Preud'homme - Berrier - Schrijvers - Vanzeir - Dimata - Paintsil
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Dembélé - Engels - Preud'homme - Berrier - Schrijvers - Vanzeir - Dimata - Paintsil

Standard, KRC Genk, Anderlecht én Club Brugge willen er Bjorn Engels graag bij hebben, maar ...

Het is de Belgische topclubs menens in flink wat dossiers. Na onder meer Mbemba en Dimata is er een nieuwe naam opgedoken waar de strijd heftig kan om worden. (Lees meer)


'Rode Duivel heeft (Italiaanse) topclubs voor het uitkiezen, bedrag op zijn hoofd geplakt en deadline gesteld'
Foto: © photonews

'Rode Duivel heeft (Italiaanse) topclubs voor het uitkiezen, bedrag op zijn hoofd geplakt en deadline gesteld'

Ondanks zijn beresterke prestaties van de voorbije maanden tekende een Rode Duivel nog geen nieuw contract bij zijn ploeg. En dus liggen er kandidaten genoeg op de loer, al is de prijs niet minnetjes. (Lees meer)


'Anderlecht heeft 18-jarige sluipschutter in het vizier'

RSC Anderlecht had zijn zinnen gezet op Facundo Ferreyra, maar de topschutter uit de Oekraïense competitie is op weg naar Benfica Lissabon. Paars-wit heeft echter nog andere spelers in het vizier om de voorlinie te versterken. (Lees meer)


Club Brugge gaat tweede zomeraanwinst vastleggen

Met Mats Rits, overgekomen van KV Mechelen, haalde Club Brugge begin deze week zijn eerste zomeraanwinst binnen. Ook nummer 2 is op komst naar Jan Breydel. (Lees meer)


Genk-aanvaller op weg naar Beerschot Wilrijk?

KRC Genk gaat ook volgend seizoen enkele jongeren in de kern uitlenen. Een van hen is Dante Vanzeir. (Lees meer)


KV Mechelen en Berrier zitten nog niet op dezelfde golflengte

KV Mechelen versterkte zich al op meerdere posities, maar wil ook nog een spelmaker aan de kern toevoegen. Franck Berrier moet Malinwa weer naar 1A loodsen. (Lees meer)


KRC Genk haalt weldra beloftevolle winger binnen

KRC Genk brak vorige week het contract van sterhouder Leandro Trossard open tot midden 2021, met optie op een extra jaar. Maar de Limburgers willen de flanken ook versterken. (Lees meer)


Anderlecht dicht bij nieuw aanvalsduo
Foto: © photonews

Carlos Eduardo en Dimata zouden binnenkort al neerstrijken in Anderlecht

Een vierende Teodorczyk, dat zien we wellicht niet meer volgend seizoen bij Anderlecht. Paars-wit maakt naarstig werk van een nagelnieuw aanvalsduo. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 01/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 03/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties