Transfernieuws en Transfergeruchten 19/06: Courtois - Proto - Lestienne - Coosemans - Limbombe - Mata - Willian - Wullaert

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 19/06: Courtois - Proto - Lestienne - Coosemans - Limbombe - Mata - Willian - Wullaert
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Courtois - Proto - Lestienne - Coosemans - Limbombe - Mata - Willian - Wullaert

Club Brugge leent Riley McGree uit aan Melbourne City

Riley McGree, een 19-jarige middenvelder, werd in de zomer van 2017 Riley McGree weg bij Sidney United. Tot nu veroverde hij nog geen speelminuten bij blauw-zwart, want vorig seizoen werd hij uitgeleend aan de Newcastle Jets. En ook voor dit seizoen zal hij geen deel uitmaken van de kern. (Lees meer)


Arsenal haalt nieuwe doelman in huis

Het WK draait op volle toeren, maar dat doet ook de transfercarrousel. Arsenal haalde dinsdagavond een nieuwe doelman in huis. (Lees meer)


OFFICIEEL: Recordinternational Aline Zeler kiest voor buitenlands avontuur

Aline Zeler werd afgelopen seizoen kampioen met de vrouwen van Anderlecht, maar volgend seizoen zal ze niet uitkomen in de Champions League. (Lees meer)


Beerschot-Wilrijk versterkt zich ook met Jorn Vancamp, aanvaller van Anderlecht

RSC Anderlecht begint bijna aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar het zocht nog oplossingen voor een aantal spelers. Voor eentje van hen lijkt een oplossing alvast gevonden. (Lees meer)


OFFICIEEL: Racing Genk laat defensieve basispion naar het buitenland vertrekken
Foto: © photonews

Omar Colley verlaat Genk voor Samdoria

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar de transfer is nu helemaal rond: Omar Colley speelt volgend seizoen voor Sampdoria. KRC Genk maakte het nieuws dinsdagnamiddag officieel wereldkundig. (Lees meer)


KV Mechelen heeft de Nederlandse doelman Michael Verrips beet, wat nu met Colin Coosemans?

KV Mechelen wil maar wat graag meteen opnieuw de promotie van 1B naar 1A bewerkstelligen. Daartoe doet het ook flink wat inkomende transfers. (Lees meer)


'Club Brugge gaat transferrecord breken voor Lovro Majer, een spelmaker die op radar van Genk, Monaco en Arsenal staat'

Club Brugge is zich volop aan het versterken om zowel in de competitie als in de Champions League stevig voor de pinnen te komen. Daartoe deed het al flink wat inkomende transfers, maar er is nog een grote naam op komst. (Lees meer)


? OFFICIEEL: Jeugdproduct van Standard en Genk verlaat België definitief, leegloop bij Belgische club gaat zo verder

De leegloop gaat onverminderd verder bij een ploeg uit de Jupiler Pro League, want opnieuw vertrekt een speler bij de club. En wat met die aankondiging? (Lees meer)


Club Brugge heeft met Clinton Mata van Charleroi een nieuwe transfer binnengehaald

Club Brugge wist zich deze zomer al te versterken met enkele interessante spelers, maar heeft nu opnieuw prijs. Ook Ivan Leko is gelukkig met de nieuwe speler. (Lees meer)


OFFICIEEL: Sensatie uit Nederland is de achtste versterking van Beerschot Wilrijk
Foto: © photonews

Tarik Tissoudali is van Beerschot Wilrijk

Beerschot Wilrijk heeft geen gebrek aan ambitie en behoudt het doel om in 1A te belanden. Dat toonde de Antwerpse club al met enkele aanwinsten en daar komen er nog bij. (Lees meer)


Terwijl Standard en Oostende ruzie maken om Zinho Vanheusden (Internazionale), gaat Sassuolo er met hem vandoor

Zinho Vanheusden werd door Internazionale uitgeleend aan Standard de afgelopen maanden. En ook volgend seizoen zou dat zomaar kunnen. Maar ook KV Oostende trok aan zijn mouw. Is de bestemming ondertussen bekend? (Lees meer)


Thibaut Courtois of Alisson Becker naar Real Madrid? Andere optie kan ook nog voor onze nationale nummer 1

Maandag was D-day voor de Rode Duivels, die hun eerste WK-wedstrijd afwerkten tegen Panama. Vandaag neemt normaal ook Real Madrid een beslissing over zijn doelmannenkwestie. (Lees meer)


Atlético doet topdeals

Antoine Griezmann (27) en Lucas Hernández (22) tekenden bij tot 2022 en 2023 voor Atlético Madrid en nu zou ook Thomas Lemar (22) zijn contract al hebben getekend, al moeten er nog medische tests volgen.


'Isaac Kiese Thelin en Lukasz Teodorczyk op de radar van Bologna'

Enkele spitsen van Anderlecht zijn momenteel actief op het WK in Rusland, maar wat gaan ze doen na de episode in Rusland? Voor sommige aanvallers van paars-wit is er alvast interesse. (Lees meer)


Transfer Coosemans sleept aan

Zoals we eerder al meldden, sleept de transfer van Colin Coosemans van KV Mechelen naar KV Oostende aan. Hugo Broos schermt met de interesse voor Fabrice Ondoa.


Lestienne op de terugweg naar België? Gevoelige transfer naar Anderlecht ligt op tafel voor ex-Bruggeling

Na een topseizoen bij PSV raakte Maxime Lestienne in de vergetelheid van/bij Rubin Kazan. Na een deugddoende tijd bij Malaga lijkt nu een terugkeer naar België nakend. (Lees meer)


Officieel: Waasland-Beveren ziet verdediger vertrekken

De Franse degradant FC Metz heeft Laurent Jans te strikken. Dat nieuws was al even duidelijk, maar nu is het ook officieel.


Toptransfer voor Tessa Wullaert nu echt wel nabij

Tijdens het WK staat de transfermolen uiteraard niet stil. En dat is ook zo bij de vrouwen het geval. Een Red Flame staat dicht bij een transfer. (Lees meer)


Meerdere clubs uit Jupiler Pro League willen Belgische doelman, maar ook Italiaanse topclub roert zich

Meerdere clubs uit Jupiler Pro League willen Belgische doelman, maar ook Italiaanse topclub roert zich

Belgische doelmannen, het is en blijft een ras apart. Al van de tijd van Pfaff en Preud'homme zijn er echte wereldtoppers bij, vaak vermaard tot diep in het buitenland. En dat is nu niet anders. (Lees meer)


Moeskroen heeft Griek bijna beet

Alexandros Katranis staat erg dicht bij een contract voor drie seizoenen bij Moeskroen. De Griekse linksachter tekende al present op training en ook de medische tests zijn al achter de rug. 


'Club Brugge heeft jackpot te strikken en vangt minstens 12 miljoen euro voor Anthony Limbombé'

Club Brugge wil ook uitgaand een aantal transfers realiseren, om daarmee extra geld in de buidel te brengen voor inkomende transfers. Eentje lijkt alvast zo goed als in kannen en kruiken. (Lees meer)


United wil ver gaan voor speler Chelsea

Volgens Manchester Evening News wil Manchester United liefst 68 miljoen euro aan de kant houden om Willian over te nemen van Chelsea. 


Club Brugge en Anderlecht krijgen buitenlandse concurrentie voor gewilde aanvaller

Anderlecht leek dicht bij een nieuw spitsenduo te staan, maar er zijn kapers op de kust. Naast Club Brugge is er nu ook interesse uit het buitenland. (Lees meer)


'Vierde aanwinst op komst voor promovendus in Jupiler Pro League'
Foto: © photonews

'Vierde aanwinst op komst voor promovendus in Jupiler Pro League'

Cercle Brugge wil in zijn eerste seizoen op het hoogste niveau niet bij de pakken blijven zitten en mikt hoog. Daartoe deed het al flink wat versterkingen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 18/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 20/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties