Transfernieuws en Transfergeruchten 14/07: Pogba - Ferreira Da Silva - Blind - Jorginho - Martin-Suarez - Balbuena González

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 14/07: Pogba - Ferreira Da Silva - Blind - Jorginho - Martin-Suarez - Balbuena González
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

OFFICIEEL: West Ham blijft zich maar versterken

West Ham blijft stevig inkopen en stelde zaterdag Fabian Balbuena van Corinthians voor. De 26-jarige verdediger tekende een contract voor drie seizoenen.


Kink in de kabel? 'Club Brugge loopt miljoenen mis, transfer on hold'

Club Brugge is een van zijn topspelers binnenkort kwijt, want er zit een toptransfer aan te komen aan uitgaande zijde. Enfin, dat dachten we toch ... Want er zit een serieuze kink in de kabel. (Lees meer)


Pogba aangeboden bij topclub

Paul Pogba zou volgens Spaanse media zijn aangeboden bij Barcelona. Een mogelijk opmerkelijke move op komst? 


Blind op weg naar Nederland

Daley Blind en Manchester United? Dat verhaal zou wel eens gedaan kunnen zijn. Volgens Sky Sports is er een akkoord met Ajax over een verkoop. 


Christophe Martin-Suarez keert terug naar België

Christophe Martin-Suarez keert terug naar België. Na een avontuur in Luxemburg bij Fola Esch heeft hij getekend bij Geel. De 28-jarige aanvaller heeft de nodige ervaring in België bij onder meer Roeselare en Deinze.


OFFICIEEL: Chelsea heeft topspeler beet

Jorginho komt van Napoli over naar Chelsea. Ook onder meer Manchester City was geïnteresseerd, maar het is Chelsea dat hem voor vijf seizoenen wist vast te leggen.


Transfernieuws en Transfergeruchten 13/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 15/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties