Reactie De man waarmee Antwerp naar de oorlog kan: "Het was niet de bedoeling, maar ik kon niet anders"

Johan Walckiers
Johan Walckiers en Dirk Pieters vanuit Charleroi
| 4 reacties
De man waarmee Antwerp naar de oorlog kan: "Het was niet de bedoeling, maar ik kon niet anders"
Foto: © photonews

Faris Haroun moest zoals gewoonlijk overal brandjes gaan blussen. De kapitein van Antwerp heeft de mentaliteit die Laszlo Bölöni graag ziet: hij doet alles om te winnen, op eender welke manier.

Antwerp gaat dit seizoen weer oorlog maken. En met Haroun kan je daar nog altijd naartoe. "We hebben allemaal onze taken heel goed uitgevoerd. Ik kreeg de taak om Benavente uit de wedstrijd te houden en dat lukte. Als iedereen zijn taken goed doet, krijg je automatisch een goed resultaat. We lieten twee keer een kleine steek vallen, maar gelukkig zonder erg", aldus Haroun.

Op het einde ging hij plaats nemen tussen zijn twee centrale verdedigers. "Charleroi bracht twee spitsen in met Rezaei en Perbet en dan kwamen we man tegen man achteraan. Ik ben hulp gaan bieden op het einde. Normaal was dit niet de bedoeling, maar door dit spelverloop kon het niet anders."

"We moeten proberen het succes van vorig seizoen te herhalen en zijn daar goed mee begonnen. We staan verder dan vorig seizoen en dat was ook te zien. Ik vond niet dat we onder lagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties