Transfernieuws en Transfergeruchten 02/08: Witsel - Refaelov - Hazard - Januzaj - Mirallas - Gillet - Higuaín - Kouyate

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 02/08: Witsel - Refaelov - Hazard - Januzaj - Mirallas - Gillet - Higuaín - Kouyate
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Witsel - Refaelov - Hazard - Januzaj - Mirallas - Gillet - Higuaín - Kouyate

Transfers van Bonucci en Higuain bijna in kannen en kruiken

Italië is in de ban van enkele topdeals. Grootmachten Juventus en AC Milan doen deze week transferzaken met elkaar. (Lees meer)


OFFICIEEL: Japanse WK-ganger is de nieuwe spits van Newcastle

Aleksandar Mitrovic is definitief vertrokken en Newcastle heeft zijn vervanger al binnengehaald: Yoshinori Muto. De Japanse spits kreeg vandaag zijn werkvergunning en komt over van Mainz.


Brute pech voor Kara en Anderlecht, Fulham lijkt geen optie meer

Kara Mbodj heeft geen plaats meer in het nieuwe Anderlecht. De centrale verdediger droomt zelf van de Premier League en Fulham leek zijn wens te kunnen inlossen, maar die piste is nu hoogstwaarschijnlijk gesloten. (Lees meer)


OFFICIEEL: AS Roma legt sterkhouder langer vast

AS Roma zag met Radja Nainggolan al een enorm belangrijke speler vertrekken, maar kan de komende seizoen wel nog op Alessandro Florenzi rekenen. De vaste rechtsback verlengde vandaag zijn lopende contract tot 2023.


'Leander Dendoncker slaat aanbieding van buitenlandse topclub zelf af ondanks bod van 20 miljoen euro'
Foto: © photonews

Leander Dendoncker zou zelf niet naar Olympique Marseille willen gaan

Leander Dendoncker wil en mag vertrekken naar een buitenlandse topcompetitie, geïnteresseerden zijn er genoeg... En toch zit hij nog steeds bij Anderlecht. Nu zou de 23-jarige Belg zelfs een heel interessant aanbod hebben afgeslagen. (Lees meer)


Kroatische WK-topper staat op een zucht van La Liga

Het Spaanse AS meldt dat Ante Rebic bijzonder dicht bij een overgang naar Sevilla staat. Eintracht Frankfurt vangt nog 21 miljoen euro voor de Kroatische winger.


Djorde Jovanovic is de nieuwe spits van Lokeren

Sporting Lokeren heeft zijn tweede spits aangetrokken. Het stond al een tijdje vast dat Djorde Jovanovic, het 19-jarige Servische talent zou tekenen, maar met wat vertraging is het nu dan toch gebeurd. (Lees meer)


Guillaume Gillet heeft een contract getekend bij RC Lens

Guillaume Gillet moest van Olympiakos weg en was op zoek naar een nieuwe club. Die heeft hij nu ook gevonden in het land waar hij zijn hart verloren heeft: Frankrijk. RC Lens maakte donderdagnamiddag bekend dat de ex-speler van onder meer Gent en Anderlecht een contract bij hen tekende.<iframe class="teads-resize" styl (Lees meer)


Thorgan Hazard zou op een verlanglijstje staan bij AS Roma

De Hazard-broers zijn hot na het WK. De transfer van Eden ligt bijzonder ingewikkeld, al zou hij nog steeds graag naar Real Madrid willen. Intussen is er echter ook interesse voor Thorgan gekomen. En niet van de eerste de beste. (Lees meer)


Fiorentina zou in vergevorderde onderhandelingen zitten met Kevin Mirallas

Hij zag een selectie voor het WK in Rusland in het water vallen door een bijzonder wisselvallig seizoen, maar Kevin Mirallas lijkt in ieder geval op weg naar een nieuwe club. Bij Everton heeft hij immers geen toekomst meer. (Lees meer)


Moussa Wagué (Eupen) legt medische testen af bij Barcelona

We maakten er enkele dagen geleden al gewag van, maar nu lijkt de transfer van Moussa Wagué van Eupen naar Barcelona echt in een stroomversnelling te komen. Volgens de Spaanse krant Sport is de tiener reeds zijn medische testen aan het afleggen bij de Catalaanse club. (Lees meer)


OFFICIEEL: KV Kortrijk-coach Glen De Boeck heeft gewenste versterking beet
Foto: © photonews

KV Kortrijk haalt Andriy Batsula (26) naar het Guldensporenstadion

Glen De Boeck kende geen optimale voorbereiding met KV Kortrijk. De gewenste versterkingen bleven lange tijd uit. (Lees meer)


Oplossing in de maak voor KV Oostende-talent Rocky Bushiri (18)?

Na de eerste speeldag in de Jupiler Pro League hebben verschillende clubs een versnelling hoger geschakeld. Ook KAS Eupen. (Lees meer)


Axel Witsel zijn afkoopsom geldt enkel in de Chinese transferperiode

Axel Witsel heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Europa en kan ook direct tekenen bij Borussia Dortmund... Ware het niet dat zijn Chinese club roet in het eten aan het werpen is. Tianjin Quajian wil immers meer geld. (Lees meer)


Adnan Januzaj lijkt op weg naar Leicester City

Veel Rode Duivels zijn aan het wachten of ze deze zomer een transfer kunnen forceren. Voor één van hen lijkt die droom kortbij. Adnan Januzaj kan na het WK opnieuw rekenen op heel wat belangstelling. En in de Premier League zijn ze nu dan toch overtuigd van zijn kwaliteiten. (Lees meer)


Kara Mbodji heeft concrete belangstelling van Fulham

De grote opkuis, deel 2 van vandaag. Anderlecht wil ook nog van Kara Mbodji af, aangezien het de evolutie van jongens als Sebastiaan Bornauw, Karim Dante en Hannes Delcroix niet wil belemmeren. En er lijkt eindelijk schot te komen in het dossier. (Lees meer)


Cheikhou Kouyate heeft zijn transfer van West Ham naar Crystal Palace afgerond

Het is in Engeland waarschijnlijk de belangrijkste week van het voetbalseizoen. Tot nu toe bleef het opvallend stil tijdens de transfermercato, maar de clubs schieten nu in actie. Voor Cheikhou Kouyate is het alvast officieel: hij vertrekt bij West Ham United. (Lees meer)


Michel Preud'homme wil Lior Refaelov dan toch naar Standard halen

't Valt dus te zien aan wie je het vraagt. Volgens de Waalse pers is een transfer van Lior Refaelov naar Luik helemaal van de baan. Maar vandaag duiken er toch héél andere berichten op: Michel Preud'homme wil hem bijzonder graag er bij. (Lees meer)


Van Holsbeeck krijgt dan toch gelijk: Anderlecht gaat fameuze winst maken op overbodige speler
Foto: © photonews

Anderlecht kan Isaac Thelin verkopen voor zes miljoen euro

Luc Devroe is op dit moment vooral bezig met zijn kern af te slanken. En na een periode van stilte komt daar eindelijk schot in. Voor overbodige aanvaller Isaac Kiese Thelin heeft hij immers al een schitterend bod binnengekregen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 01/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 03/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties