Transfernieuws en Transfergeruchten 04/08: Courtois - Dembélé - Alderweireld - Januzaj - Mirallas - Van der Vaart - Arturo - Seedorf

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 04/08: Courtois - Dembélé - Alderweireld - Januzaj - Mirallas - Van der Vaart - Arturo - Seedorf
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Courtois - Dembélé - Alderweireld - Januzaj - Mirallas - Van der Vaart - Arturo - Seedorf

Moses Simon is in Valencia

Bij AA Gent is het de laatste uren de zoete uitval. De transfer van Samuel Kalu naar Bordeaux lijkt bijna rond en ook Moses Simon is op weg naar de uitgang. (Lees meer)


Geruchten over Alderweireld houden aan

Blijft Toby Alderweireld bij Tottenham of niet? De geruchten over een verhuis naar Man United houden alvast aan. Volgens The Mirror komt er nog voor donderdag (dan sluit de Engelse transfermarkt) een doorbraak.


Drukke dag bij Barcelona: Vidal maakt plaats voor Vidal

FC Barcelona schakelde zaterdag een versnelling hoger op de transfermarkt. De Catalanen kondigden de komst van Arturo Vidal aan. (Lees meer)


De interesse zwelt aan voor Anderlecht-spits Isaak Kiese Thelin

Isaak Kiese Thelin snoerde menig critici de mond en legde er vorig seizoen 19 in het mandje bij Waasland-Beveren. Een WK-selectie was zijn beloning. Desondanks mag de Zweed beschikken bij Anderlecht en aan interesse is er alvast geen gebrek. (Lees meer)


Geen 30, maar 60 miljoen euro voor Januzaj

Adnan Januzaj zit nog lang niet bij een andere club. Nadat aanvankelijk bekend raakte dat Real Sociedad 30 miljoen euro vroeg voor de Rode Duivel, is dat bedrag ondertussen gestegen naar 60 miljoen euro. Een som die Leicester City en AC Milan niet willen betalen.


OFFICIEEL: Kameroen strikt grote naam als opvolger van Hugo Broos

Kameroen wist Clarence Seedorf (42) binnen te halen als opvolger van Hugo Broos. De Nederlandse oud-voetballer was vorig seizoen aan de slag bij Deportivo La Coruna. Met die club degradeerde hij uit La Liga.


OFFICIEEL: Rafael Van der Vaart heeft nieuwe club beet

Rafael Van der Vaart blijft in Denemarken voetballen. De 35-jarige Nederlander ruilt Midtjylland in voor Esbjerg. Daar tekende de oud-international een contract voor één seizoen.


Princiepsakkoord is bereikt: AA Gent gaat basispion voor 8,3 miljoen euro verkopen

AA Gent en Bordeaux bereiken akkoord over Samuel Kalu (20)

AA Gent staat op het punt een volgende basispion kwijt te spelen. De Buffalo's bereikten een princiepsakkoord over Samuel Kalu (20). (Lees meer)


Spelersmakelaar van Thibaut Courtois legt de druk bij Chelsea om transfer naar Real Madrid rond te krijgen

Thibaut Courtois bij Real Madrid, het lijkt slechts een kwestie van tijd. De Belgische nummer één heeft zelfs al een persoonlijk akkoord voor een vijfjarig contract, maar Chelsea blijft vruchteloos zoeken naar een vervanger. Makelaar Christophe Henrotay voert de druk op. (Lees meer)


Standard-doelman Guillermo Ochoa op weg naar Napoli, vervanger Erçe Kardesler staat klaar

Heeft Ochoa op de Freethiel zijn laatste wedstrijd voor de Rouches gespeeld? Het is goed mogelijk, maar Standard heeft zich al voorbereid. (Lees meer)


FC Barcelona haalt Arturo Vidal weg bij Bayern München

O wee als Barça in de Champions League naar Italië moet. Nadat de Blaugrana Malcom voor de neus van Roma wegplukte, zijn ze nu Inter te snel af voor de diensten van topmiddenvelder Arturo Vidal. (Lees meer)


Kevin Mirallas gaat voor één seizoen naar Fiorentina

Kevin Mirallas is uit zijn lijden verlost. Toch minsens voor één seizoen, want de 30-jarige Belg mag vertrekken bij Everton en gaat op uitleenbasis naar Italiaanse subtopper Fiorentina. (Lees meer)


Moussa Dembélé legde een bod van Inter Milaan naast zich neer

Er zijn nog heel wat Rode Duivels die naar een transfer hengelen. Moussa Dembélé is er daar één van. De 31-jarige middenvelder wil nog één keer een grote slag slaan in zijn carrière. Maar dan moeten de cijfertjes wel kloppen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 03/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 05/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties