Einde verhaal voor Karius?

Redactie
Einde verhaal voor Karius?

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Origi - Bolat - Denswil - Denswil - Mandanda - Morioka - Govea

Einde verhaal voor Karius?

Net als voor Simon Mignolet lijkt het ook voor Loris Karius einde verhaal bij Liverpool. De 25-jarige doelman wordt gelinkt aan de Turkse topclub Besiktas.

Transfernieuws en Transfergeruchten 13/08

OFFICIEEL: Inter plukt flankaanvaller weg bij AS Monaco

Inter heeft zich versterkt met Keita Baldé. De 23-jarige Senegalees kwam over van AS Monaco.


Verhuist Sinan Bolat (Antwerp) deze zomer nog naar ex-club Standard?

Sinan Bolat wordt al een tijdje met een transfer in verband gebracht. Verschillende ploegen volgen de nummer 1 van Antwerp. (Lees meer)


OFFICIEEL: Na zijn noodgedwongen vertrek bij Standard heeft Ricardo Sa Pinto een nieuwe club gevonden
Foto: © photonews

Ricardo Sa Pinto (ex-Standard) gaat aan de slag bij Legia Warschau

Ricardo Sa Pinto moest eind vorig seizoen beschikken bij Standard. Nochtans loodste de Portugese trainer de Rouches naar bekerwinst en een tweede plek in het kampioenschap. (Lees meer)


AA Gent laat Siebe Horemans (20) naar Excelsior vertrekken

AA Gent zag deze zomer al bijzonder veel spelers andere oorden opzoeken. Daar horen ook enkele talenten bij. (Lees meer)


Mamadou Sylla en Chris Bedia kiezen allebei voor Zulte Waregem

Zulte Waregem is nog lang niet klaar op de transfermarkt. Na de ruime thuiszege van afgelopen weekend stelt Essevee nog twee kersverse aanvallers voor die de Belgische competitie bijzonder goed kennen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Nieuwe ploegmakker voor Mirallas

Middenvelder Edimilson Fernandes verlaat West Ham en gaat voor één seizoen op uitleenbasis voor Fiorentina spelen. De club uit Firenze bedong ook een aankoopoptie.


OFFICIEEL: Fiorentina heeft Edmilson beet

Fiorentina neemt Edmilson Fernandes over van West Ham United. De Italianen huren de offensieve Zwitser met een aankoopoptie.


OFFICIEEL: FC Utrecht laat jonge Belg gaan

FC Utrecht en Benis Belesi gingen in onderling overleg uit elkaar. De 19-jarige verdediger/middenvelder is nu een vrije speler op de markt.


OFFICIEEL: Grote belofte van Club Brugge kiest voor Swansea

Club Brugge laat beloftevolle Simon Paulet (18) naar Swansea vertrekken

Club Brugge neemt definitief afscheid van een jong en Belgisch talent. Simon Paulet (18) kende een succesvolle testperiode bij Swansea en tekende er vandaag een tweejarig contract. (Lees meer)


Waarom Ajax hoopt dat Stefano Denswil (Club Brugge) een miljoenentransfer versiert

De situatie van Stefano Denswil blijft onzeker. Zowel hijzelf als Club Brugge denken 'mogen, maar niet moeten' en niets is voorlopig uitgesloten. De transferzomer is nog lang... (Lees meer)


Sporting Charleroi heeft met Rémy ­Riou (31) een nieuwe doelman te pakken

Sporting Charleroi zag doelman Nicolas Penneteau voor enige tijd uitvallen en startte de zoektocht naar een nieuwe goalie. Verschillende namen passeerden de revue. (Lees meer)


FC Porto wil Omar Govea opnieuw uitlenen aan Moeskroen

Omar Govea was een van de smaakmakers vorig seizoen in de Jupiler Pro League. De Mexicaan heeft echter nog steeds geen toekomst bij FC Porto en dus wenkt een nieuw Belgisch avontuur. (Lees meer)


Liverpool vraagt veel geld voor Origi

Liverpool plakte een prijskaartje van 30 miljoen euro op het hoofd van Divock Origi. De aanvaller mag door de felle concurrentie vertrekken bij The Reds.


STVV gaat met Yuta Koike nog een Japanner in huis halen

Met Endo en Tomiyasu stonden zaterdag twee Japanners in de basis bij STVV. Een derde (Sekine) zat op de bank. (Lees meer)


Transfer die Club Brugge 8 miljoen euro oplevert? Club van Thorgan Hazard komt aankloppen voor sterkhouder

Borussia Mönchengladbach wil Stefano Denswil naar Duitsland halen

Club Brugge laat in de resterende weken van de zomermercato nog enkele spelers gaan. Tomas Pina, de Spaanse middenvelder op overschot, verhuisde zondagavond naar La Liga-club Deportivo Alaves. (Lees meer)


Ryota Morioka (Anderlecht) staat op het verlanglijstje van Antwerp en Zulte Waregem

Wat brengt de toekomst van Ryota Morioka? De Japanner mocht zondag in Charlerloi nog eens op de Anderlecht-bank plaatsnemen. Invallen deed hij niet. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 12/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 14/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties