Transfernieuws en Transfergeruchten 22/08: Hazard - Hazard - Kara Mbodji - Mbappe Lottin - Navas Gamboa - De Belder - Osimhen - Rezaei

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 22/08: Hazard - Hazard - Kara Mbodji - Mbappe Lottin - Navas Gamboa - De Belder - Osimhen - Rezaei
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Hazard - Kara Mbodji - Mbappe Lottin - Navas Gamboa - De Belder - Osimhen - Rezaei

Club Brugge in pole voor Feyenoord-pion

Woensdag raakte bekend dat Club Brugge op Feyenoord-speler Sofyan Amrabat aast. Blauw-zwart zou volgens AD een streepje voor hebben op Mainz 05 en Sporting Lissabon.


Real Madrid blijft jagen op Eden Hazard

Lange tijd werd Eden Hazard aan een verhuis naar Real Madrid gelinkt, maar de Rode Duivel bleef uiteindelijk bij Chelsea. Al weet je tot eind augustus maar nooit. (Lees meer)


'Anderlecht duwt door voor verdediger'

Anderlecht duwt door voor Prince-Désie Gouano. Volgens Franse media bereiden de Brusselaars een nieuwe move voor. Een paars-wit bod van 6 miljoen euro werd van tafel geveegd.


Sporting Charleroi heeft vervanger voor Kaveh Rezaei (Club Brugge) al beet

Sporting Charleroi zag woensdag zijn sterkhouder Kaveh Rezaei naar Club Brugge vertrekken. De Zebra's waren voorbereid op een transfer van de Iraniër en haalden intussen een vervanger in huis. (Lees meer)


AA Gent versterkt zich met Anderson Arroyo, youngster van Liverpool

De Belgische topclubs versterken zich nog volop in de resterende dagen van de zomermercato. Ook AA Gent heeft er een versterking bij. (Lees meer)


Bushiri (KV Oostende) trekt naar KAS Eupen

KAS Eupen miste de competitiestart en sprokkelde nog geen enkel punt. Vooral de achterhoede vormt een probleem. De Panda's slikten al zestien tegendoelpunten, geen enkele eersteklasser presteerde slechter. (Lees meer)


Lucien Favre droomt ervan om Eden Hazard aan te trekken

Rond Eden Hazard gonsde het de laatste maand van de geruchten. De kleine sterspeler van Chelsea wou dolgraag naar Real Madrid, maar stootte op een 'njet' van zijn werkgever. Hij lijkt dus bij The Blues te blijven, al komt er nu interesse uit Duitsland. (Lees meer)


OFFICIEEL: Daar is dan toch nog een langverwachte aanwinst (ex-STVV) voor KV Kortrijk

KV Kortrijk haalt de Griek Charis Charisis van PAOK binnen

Bij KV Kortrijk werd er nog wat verwacht op de transfermarkt, vooral door oefenmeester Glen De Boeck. De Kerels haalden nu een Griek binnen die de competitie al kent. (Lees meer)


Dylan De Belder trekt naar Charleroi

Bij Charleroi zien ze hun aanvalsleider Kaveh Rezaei vertrekken naar Club Brugge, maar de Carolo's laten het daar niet bij. Een andere spits zou vanuit Brugge naar Het Zwarte Land komen. (Lees meer)


Manchester City zou Keylor Navas nog willen weghalen bij Real Madrid

Bij Real Madrid hebben ze nu twee topdoelmannen: Keylor Navas en Thibaut Courtois. De Costa Ricaan stond bij het seizoensbegin nog in doel, maar weet ook dat het een kwestie van tijd is voor topaankoop Courtois zijn plaats inneemt. Mogelijk biedt Manchester City een uitweg. (Lees meer)


Eupen heeft Samuel Essende een jaar gehuurd van PSG

Eupen heeft nog geen punt gepakt in de eerste vier matchen van het nieuwe seizoen. De Oostkantonners willen in de laatste rechte lijn van de mercato dan ook nog wel wat aanpassingen aan hun ploeg doen. Aanvallend hebben ze vandaag nog een spits aangetrokken. (Lees meer)


Club Brugge aast op  Sofyan Amrabat (Feyenoord)

Club Brugge gaat met zijn miljoenen van de Champions League en de verkoop van het duo Diaby - Limbombe nog wat doen op de transfermarkt. Blauw-zwart heeft onder meer een pion van Feyenoord in het vizier. (Lees meer)


Anderlecht duwt door voor nieuw doelwit, maar ook tweede bod van 6 miljoen euro blijkt onvoldoende
Foto: © photonews

Ook tweede bod van Anderlecht voor Prince-Désir Gouano volstaat niet

Wie wordt de nieuwe verdediger van Anderlecht? Nu de onderhandelingen in het dossier van Boubacarr Sanneh vastzitten, duiken andere namen op. (Lees meer)


Club Brugge wil zijn aanval versterken met Kaveh Rezaei

Club Brugge verkocht Abdoulay Diaby en Anthony Limbombe voor alles samen 15 miljoen euro. Een stevig bedrag waarmee blauw-zwart nog naar de transfermarkt kan. (Lees meer)


Transfer voor 1,5 à 2 miljoen euro lonkt voor Kara Mbodj (Anderlecht)

Sikou Niakaté (19) wordt niet de nieuwe verdediger van Anderlecht en dus gaat de zoektocht verder. Een nieuwe pion voor de achterhoede is nodig, want de interesse in Kara Mbodj wordt concreet. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 21/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 23/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties