Transfernieuws en Transfergeruchten 28/08: Origi - Leye - Foket - Ciman - Sterling - Rezaei - Paco Alcácer - Strootman

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 28/08: Origi - Leye - Foket - Ciman - Sterling - Rezaei - Paco Alcácer - Strootman
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Origi - Leye - Foket - Ciman - Sterling - Rezaei - Paco Alcácer - Strootman

Ook Divock Origi blijkt vast te zitten bij Liverpool

Simon Mignolet is niet de enige Belg die bij Liverpool op een dood spoor zit. Ook Divock Origi wil weg bij The Reds, maar Liverpool plakte zo'n hoge prijs op zijn hoofd dat zelfs de grootste clubs afhaakten. (Lees meer)


Mbaye Leye kan naar Moeskroen

Mbaye Leye is de Belgische Jupiler Pro League nog niet beu. De aanvaller wou niet meer verder bij Eupen, maar trekt nu naar een andere degradatiekandidaat. (Lees meer)


OFFICIEEL: Na Nainggolan vertrekt ook Strootman op z'n Fortnite's bij AS Roma

Kevin Strootman is naar Olympique Marseille

Kevin Strootman is geen speler van AS Roma meer. De Nederlander tekende een contract van vijf jaar bij het Franse Olympique Marseille. (Lees meer)


Raheem Sterling kan naar Real Madrid

De markt in Engeland is al dicht, maar andere teams kunnen nog steeds proberen om de sterren uit de Premier League weg te halen. Real Madrid heeft alvast interesse. (Lees meer)


Amiens doet wat van de prijs af, maar Anderlecht duwt niet door voor Gouano

Met Zuparic staat Anderlecht dicht bij de langverwachte versterking achterin. Dat wil ook zeggen dat paars-wit minder zal doorduwen in andere dossiers. Gouano lijkt zelfs helemaal van de baan. (Lees meer)


Wordt hij de opvolger van Rezaei die naar Club Brugge trok?

Het geteisterde Sporting Charleroi moet op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. De Zebra's lieten vorige week Kaveh Rezaei voor meer dan 5 miljoen euro naar landskampioen Club Brugge vertrekken. (Lees meer)


Mathias Bossaerts trekt naar NEC Nijmegen

Na Rocky Bushiri trekt nog een jonge verdediger de Oostendse deur achter zich dicht. Mathias Bossaerts trekt naar het Nederlandse NEC Nijmegen. (Lees meer)


Nederlandse vleugelback trekt de deur op Jan Breydel achter zich dicht, maar Club vangt niets
Foto: © photonews

Ricardo Van Rhijn trekt gratis naar AZ Alkmaar

Bij Club Brugge is na Jordy Clasie (einde uitleenbeurt) nog een Nederlander definitief op weg naar de uitgang. Ricardo Van Rhijn had geen toekomst meer in Brugge en trekt naar AZ Alkmaar. (Lees meer)


Davidzada en Bjedov op weg naar de uitgang bij AA Gent

Bij AA Gent zijn al heel wat spelers vertrokken deze zomer, maar er moeten er nog een paar opkrassen bij de Buffalo's. Twee flops van de laatste jaren zijn alvast bijna weg uit de Ghelamco Arena. (Lees meer)


De manager van Laurent Ciman bedankt Los Angeles FC

Niets lijkt nog de transfer van Laurent Ciman naar Dijon in de weg te staan. De Rode Duivel kwam al aan in Frankrijk en zijn manager houdt eraan Los Angeles FC te bedanken. (Lees meer)


AA Gent wil Foket nog kunnen opstellen in de Europa League in Bordeaux

Thomas Foket is rond met Stade Reims én legde zijn medische testen met succes af, maar helemaal rond is de transfer nog niet. (Lees meer)


Anderlecht heeft Zuparic bijna beet

Anderlecht wil er achterin zo snel mogelijk nog een pion bij en daarvoor schuwen de Brusselaars het grote geld niet. Dario Zuparic van Rijeka zou intussen bijna 2,5 miljoen moeten kosten. (Lees meer)


Nóg twee nieuwe transfers op til bij Antwerp

Seck en Baby onderweg naar The Great Old

Bij Royal Antwerp FC zitten ze ook in de laatste dagen van de transferperiode niet stil. De Great Old hoopt nog snel twee dossiers af te handelen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 27/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 29/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties