Castagne, Trossard, Vanaken en Verstraete bij de Rode Duivels, Martinez legt uit waarom hij het kwartet erbij nam

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Tubeke
| 64 reacties
Castagne, Trossard, Vanaken en Verstraete bij de Rode Duivels, Martinez legt uit waarom hij het kwartet erbij nam
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met Leandro Trossard, Hans Vanaken, Birger Verstaete en Timothy Castagne haalde Roberto Martinez vier nieuwkomers bij de Rode Duivels. De bondscoach legde uit waarom het viertal een kans krijgt.

Over Trossard (KRC Genk)

"Na zijn blessure voetbalt Leandro weer op een geweldig hoog niveau, zowel in Europa als in de Jupiler Pro League. Hij is enorm dynamisch en sterk één tegen één. Zijn beste positie is op links, maar hij kan voor mij ook op rechts uit de voeten."

Over Vanaken (Club Brugge)

"Hans bevestigt zijn vorm bij Club Brugge. Hij wil altijd de bal voelen, ook in moeilijke omstandigheden. Ik was onder de indruk van zijn wedstrijd tegen Anderlecht. Hij is klaar voor een rol bij ons."

Over Verstraete (AA Gent)

"In de Jupiler Pro League zoek je naar spelers die in het oog springen. Birger is zo iemand. Op zijn positie is er veel concurrentie, maar de ploeg heeft een type als hij nodig. Hij heeft een geweldige tactische positionering."

Over Castagne (Atalanta Bergamo)

"Timothy is enorm gegroeid bij Atalanta. In het systeem van zijn club kan hij zowel op rechts als op links uitgespeeld worden, en dat in een defensieve of offensieve rol. Timothy komt ook in onze formatie uitstekend tot zijn recht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties