Transfernieuws en Transfergeruchten 08/09: Terry - Gakpé

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 08/09: Terry - Gakpé
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Terry - Gakpé

John Terry gaat voor Spartak Moskou voetballen

Er komt nog geen einde aan de carrière van John Terry. De Chelsea-legende speelde tot eind vorig seizoen voor Aston Villa, maar heeft zaterdag medische testen in Rusland afgelegd. (Lees meer)


Anderlecht laat zijn oog vallen op drie Nigeriaanse toptalenten

De transfermarkt is toe, maar de komende maanden blijven de voetbalclubs speuren naar versterking. Ook naar talentvolle jongeren wordt volop gezocht. (Lees meer)


Cercle Brugge staat op het punt een voormalige Standard-speler onder contract te leggen

Serge Gakpé op weg naar Cercle Brugge

Serge Gakpé moet de nieuwe aanwinst van Cercle Brugge worden. De Fransman van Togolese afkomst is transfervrij en leek op weg naar Nancy. Nu wenkt een terugkeer naar België. (Lees meer)


Chelsea-icoon John Terry dicht bij nieuwe uitdaging

Terwijl zijn vrienden Gerard en Lampard al lang op pensioen zijn en hun trainerscarrière hebben aangevat, gaat John Terry nog even door als voetballer. De 37-jarige verdediger die vorig jaar bij Aston Villa aan de slag was, heeft uitzicht op een nieuwe uitdaging. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 07/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 09/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties