Dit is ons Team van de Week van 1B!
Dirk Pieters
| 0 reacties

Ook in 1B was er stof genoeg voor ons Team van de Week!

Dit is ons Team van de Week van 1B!
Foto: © SC

In 1B zit de heenronde van de eerste periode er intussen op. In ons zevende Team van de Week zien we opnieuw enkele vertrouwde namen verschijnen.

Doel

Biebauw speelde een dijk van een wedstrijd en hield OH Leuven van een eerste thuiszege met enkele puike reddingen.

Verdediging

Achteraan hield Union voor de tweede week op rij de nul. Iriondo en Moreno doen het uitstekend achteraan. Bij Lommel was Cauwenberg de meest opvallende.

Middenveld

Centraal in het middenveld speelde Thibaut Van Acker een goede partij. Hij was goed voor een doelpuntje. De imposante Scott Bitsindou heerste in verdedigend opzicht en ging in de slotminuten nog goed mee naar voren. Pikte bijna zijn doelpuntje nog mee.

Op de flanken was de wedstrijd van Laurens Vermijl sterk. Hij was goed in de combinaties en maakte knap de 0-1. Nikola Storm was helemaal los eens hij mocht verhuizen naar zijn vertrouwde linkerflank. Speelde zijn beste wedstrijd in het shirt van KV Mechelen.

Aanval

Vooraan was Rocha opnieuw heel belangrijk voor Lommel. Hij kopte in de eerste helft op de lat en maakte na rust kurkdroog zijn zesde van het seizoen. Was een belangrijk aanspeelpunt vooraan. Gustav Engvall viel enorm gretig in en goed voor tal van goede acties. Zoals elke week staat Niakaté opnieuw in het elftal. Hij zit al aan acht treffers dit seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties