Verheyen lost de verwachtingen in als trainer: "Er zijn er in de kern die grote ogen getrokken hebben"

Verheyen lost de verwachtingen in als trainer: "Er zijn er in de kern die grote ogen getrokken hebben"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Was er iemand die echt twijfelde dat Gert Verheyen het goed ging doen als T1? De voormalige analist heeft een duidelijke visie over voetbal. En het blijkt nu ook dat hij resultaten kan neerzetten. Niet dat het spel van KV Oostende fantastisch was, maar ze staan toch wel mooi in de top zes.

En dat had niemand echt verwacht. Zijn bestuur legt ook geen druk op: top zes hoeft niet, een rustig seizoen doormaken is de boodschap. "Voor het seizoen heb ik gezegd dat er een aantal mensen zouden verschieten van Gert, al zeker in de spelersgroep. Dat is ook gebleken. Er zijn er die de voorbije maanden grote ogen hebben getrokken", aldus technisch directeur Hugo Broos in HLN.

Verheyen is geen slavendrijver, maar hamert wel op discipline en inzet tijdens de trainingen. Hij is een tactische coach en daar wordt ook veel op getraind. "Niet altijd even prettig voor een voetballer. Jonge gasten kunnen daar doorgaans wat beter mee om, terwijl de mannen die al lang meelopen hun eigen mening hebben en die ook formuleren. Dat zorgt vaker voor meningsverschillen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties