Antwerpfans niet gelukkig met nieuwe bekerkater na verlies tegen KV Mechelen

Dirk Pieters vanuit Mechelen
| 90 reacties
Antwerpfans niet gelukkig met nieuwe bekerkater na verlies tegen KV Mechelen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp en de Beker Van België is al heel wat jaren geen succes meer geweest. De Antwerpfans mogen dan wel steeds massaal present tekenen voor deze wedstrijden, de spelers en trainers hebben er duidelijk een hele andere mening over.

Het is al van het seizoen 1995 – 1996 geleden dat de Great Old nog een halve finale wist te halen. Ook de afgelopen twee bekercampagnes onder Laszlo Bölöni werden geen succes. Woensdagavond ging de oudste club van het land kansloos onderuit tegen KV Mechelen. Het werd uiteindelijk 3-1 Achter de Kazerne.

Wisselen en wisselen en wisselen ... 

Met liefst zeven wissels liet de  coach van Antwerp merken dat de Beker Van België duidelijk geen prioriteit is. Een onuitgegeven centraal duo Batubinsika – Seck. Die laatste zat zelfs nog geen enkele keer in de wedstrijdselectie dit seizoen. Vier voetballende middenvelders met Nazaryna, Govea, Refaelov en Hairemans tegenover de strijders (De Witte en Van Damme) van KV Mechelen. Geen spoor van Yatabare en Haroun in de basiself. Ook Juklerod, Van Damme en Arslanagic kwamen niet aan spelen toe.

Net als vorig seizoen

Ook vorig seizoen liet de Antwerpse club de kans liggen om verder te geraken. Toen deed Bölöni zes wissels met onder andere de eerste speelminuten voor Ghandri, Randriambololona en Touré tegen KV Kortrijk. De kritiek was toen ook niet mals en zeker omdat het vanaf dat moment van kwaad naar erger ging op de Bosuil. 

Aan de reacties van de Antwerpfans op sociale media te zien kunnen zij er allerminst mee lachen dat de ploeg de bekercompetitie wéér laat schieten. Coach Bölöni mocht dan wel woedend zijn na het laatste fluitsignaal tegen KV Mechelen. Hij schoot alvast in zijn eigen voet. Stamnummer één kan maar beter zondagavond winnen van AA Gent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties