Transfernieuws en Transfergeruchten 26/10: Dembélé - Neymar - Sánchez

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 26/10: Dembélé - Neymar - Sánchez
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Dembélé - Neymar - Sánchez

Ken Nkuba tekent zijn eerste profcontract bij Sporting Charleroi

Algemeen directeur Mehdi Bayat heeft altijd als doelstelling gehad om jongeren te lanceren bij Charleroi. Dit is tot op de dag van vandaag weinig gelukt. Deze vrijdag heeft een jonge snaak nu wel zijn eerste profcontract getekend bij 'de Zebra's'. (Lees meer)


'Liefst 42 topclubs kwamen naar Club Brugge - AS Monaco kijken, ook specifiek voor twee Bruggelingen'
Foto: © photonews

'Liefst 42 topclubs kwamen naar Club Brugge - AS Monaco kijken, ook specifiek voor twee Bruggelingen'

Club Brugge speelde in de midweek 1-1 gelijk tegen AS Monaco voor de ogen van heel wat scouts van Europese topploegen. En die zijn mogelijk ook gecharmeerd door enkele spelers van Club Brugge. (Lees meer)


Een terugkeer van Neymar van PSG naar Barcelona?

Bij PSG speelt Neymar dan wel de pannen van het dak, toch zou hij heimwee hebben naar het mooie Spanje. En dat is koren op de molen van de pers, uiteraard. (Lees meer)


Nieuwe transfer voor Alexis Sánchez?

Staat Alexis Sánchez alweer voor een nieuwe transfer? De Chileen wordt gelinkt aan PSG en zou zelf openstaan voor een verhuis naar de Franse lichtstad, hoewel hij nog maar een halfjaar voor Man United voetbalt.


Tottenham staat open voor vertrek van viertal, met Dembélé

Tottenham Hotspur staat open voor een vertrek van het viertal Georges-Kevin Nkoudou, Victor Wanyama, Vincent Janssen en Mousa Dembélé. Ook afgelopen zomer was er al heel wat interesse in de Rode Duivel.



Transfernieuws en Transfergeruchten 25/10 Transfernieuws en Transfergeruchten 27/10

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties