Anderlecht-bestuur heeft beslissing over Vranjes genomen, verdediger excuseert zich bij de fans

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 43 reacties
Anderlecht-bestuur heeft beslissing over Vranjes genomen, verdediger excuseert zich bij de fans
Foto: © photonews

Na de commotie van de afgelopen dagen had Anderlecht een onderhoud met Ognjen Vranjes. De centrumverdediger gooide dinsdag een hoogst ongelukkige post op zijn Instagram-verhaal.

Ultras van AEK Athene, zijn ex-club, bekogelden het bezoekersvak van Ajax met bengaals vuur en een molotovcocktail. Anderlecht-directeur Michael Verschueren distancieerde zich woensdag al van het Instagram-bericht.

Vandaag had hij, samen met Luc Devroe, een gesprek met Vranjes. De Bosnische international kreeg een boete opgelegd en excuseerde zich via de officiële kanalen.

"Ik begrijp dat de boodschap die ik heb gepost inacceptabel is

"Ik besef dat ik een fout heb begaan en aanvaard de boete die de club mij oplegt. Ik heb Michael Verschueren en Luc Devroe mijn excuses aangeboden. Nu wil ik mij ook bij jullie, de supporters van RSC Anderlecht, verontschuldigen."

"Ik begrijp dat de boodschap die ik heb gepost inacceptabel is. Ik hoop dan ook dat jullie mijn excuses aanvaarden en dat ik weer op jullie steun kan rekenen. Samen kunnen we mooie resultaten bekomen bij RSC Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties