Gilles De Bilde komt met nieuwtje over tweede Stanciu RSCA: "Hij is ook aangeboden bij Club Brugge"
Mathias Vranckx
| 16 reacties

Bubacar Sanneh werd in het verleden voor 1,5 miljoen euro aangeboden bij Club Brugge

Gilles De Bilde komt met nieuwtje over tweede Stanciu RSCA: "Hij is ook aangeboden bij Club Brugge"
Foto: © photonews

Gilles De Bilde is een man van het huis op Anderlecht. Af en toe komt de analist dan ook al eens met een leuk nieuwtje naar buiten. Deze keer is dat er een over een verdediger van paars-wit.

Bubacarr Sanneh kwam in de zomer van het Deense Midtjylland naar Anderlecht over. Prijskaartje: Een slordige acht miljoen euro. Een bedrag waar Anderlecht waarschijnlijk al lang spijt van heeft. Gilles De Bilde komt in VISTA nu met iets dat we nog niet wisten. 

"Het was al bekend dat KV Kortrijk hem 1,5 jaar geleden kreeg aangeboden voor 200.000 euro, maar de Kerels hapten toen niet. Club Brugge kon hem later voor 1,5 miljoen euro kopen, maar dat ging ook niet door", zegt de voormalige middenvelder. 


De Bilde vertelt nog dat Club de vraagprijs van anderhalf miljoen euro te veel vond.  Wetende dat RSCA hem voor acht miljoen euro kocht, is dat een erg bittere pil voor de Brusselaars.

Thorup

Gent-coach Jess Thorup, die een verleden heeft bij Midtjylland, verkondigde iets meer dan een maand geleden in de kranten nog dat Sanneh wel op zijn pootjes zou terechtkomen. We moesten de Gambiaan wat tijd gunnen, ongeveer drie maanden zei de trainer van de Buffalo's toen. 

Sanneh zal zich wel mogen reppen dan, want sinds zijn aanstelling zijn die drie maanden ondertussen al lang gepasseerd. Misschien kan hij zichzelf onder de nieuwe Anderlecht-coach wel herlanceren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties