Napoli voert de druk op voor toptalent van Boca Juniors

Redactie
Napoli voert de druk op voor toptalent van Boca Juniors
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Dirar - Wesley - Isimat Mirin - Karsdorp

Napoli voert de druk op voor toptalent van Boca Juniors

Krijgt Dries Mertens weldra een nieuwe ploegmaat? Napoli zet naar verluidt alles op alles om Agustin Almendra weg te plukken bij Boca Juniors. De 18-jarige middenvelder is aan een fameuze opmars bezig en moet 15 miljoen euro kosten.

Transfernieuws en Transfergeruchten 23/12

Feyenoord wil Karsdorp terughalen naar Rotterdam

Rick Karsdorp verruilde in de zomer van 2017 Feyenoord voor AS Roma, maar het aantal wedstrijden dat hij in de Italiaanse hoofdstad speelde zijn op één hand te tellen. De Rotterdamse club heeft zich nu ook officieel gemeld bij Roma om de speler terug te halen.


'Wesley Moraes staat steeds dichter bij de exit bij Club Brugge'

De naam van Wesley Moraes gaat vlot over de lippen op de transfermarkt. De Braziliaanse spits van blauw-zwart hoopt op een nieuwe uitdaging na januari, vooral zijn entourage zou doorduwen voor een winterse transfer. (Lees meer)


Nicolas Isimat-Mirin denkt aan vertrek bij PSV, optie voor Anderlecht?

RSC Anderlecht laat enkele spelers zoals Vranjes en Milic wellicht vertrekken bij een goed bod, maar dan moet er wel verdedigende versterking bij komen. Misschien gaan ze nu wel in op de aanbieding van PSV en Nicolas Isimat-Mirin? (Lees meer)


Keert Nabil Dirar (ex-Club Brugge) terug naar België?

Nabil Dirar is compleet uit beeld verdwenen bij Fenerbahce en vertoeft tegenwoordig zelfs in de B-kern, dus een transfer dringt zich op. Zien we de voormalige smaakmaker van Club Brugge nog terug in de Jupiler Pro League? (Lees meer)


OFFICIEEL: Topkandidaat om Vanhaezebrouck op te volgen bij Anderlecht kiest voor alternatief

Peter Bosz kiest voor Bayer Leverkusen en dus niet RSC Anderlecht

RSC Anderlecht mag één naam alvast van het lijstje schrappen. Peter Bosz is zondag immers officieel voorgesteld als de nieuwe trainer van Bayer Leverkusen en zal dus hoe dan ook niet de opvolger van Hein Vanhaezebrouck worden. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 22/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 24/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties