Transfernieuws en Transfergeruchten 22/12: Özil - Batshuayi - Butez - Isco - Sancho

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 22/12: Özil - Batshuayi - Butez - Isco - Sancho
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Özil - Batshuayi - Butez - Isco - Sancho

Jean Butez (Moeskroen) spreekt over geruchten van Anderlecht

Excel Moeskroen blijft tegen de degradatie vechten, maar heeft gelukkig nog een sterke Jean Butez in doel. Te denken dat hij nu ook bij Anderlecht had kunnen zitten... Of niet? (Lees meer)


Jadon Sancho (Dortmund) staat op het verlanglijstje van Real Madrid, Barcelona, Bayern...

Zeggen we binnen enkele jaren: 'die jongen maakte zijn Europese debuut net hier in Brugge en nu is hij één van de beste spelers ter wereld?!' Het gaat over de nieuwe chouchou van Borussia Dortmund en de Engelse nationale ploeg: Jadon Sancho. (Lees meer)


Nieuwe ruildeal in de maak: Özil maakt legendarische comeback naar Real Madrid, Isco komt naar Arsenal

Als deze ruil effectief tot stand komt, staat heel het Europese transferland op zijn kop. Het zou wel eens goed kunnen dat Real Madrid en Arsenal binnenkort zaakjes gaan doen. (Lees meer)


Spaanse topclub niet tevreden over Rode Duivel, deze Premier League-ploeg moet een uitweg bieden

Michy Batshuayi mag vroegtijdig weg bij Valencia en kan naar het Crystal Palace van Christian Benteke

Vorig jaar speelde hij bij Borussia Dortmund de pannen van het dak, maar dit seizoen wil het bij Valencia niet zo lukken. Ook Chelsea beseft dat en bedenkt een oplossing voor 'Batsman'. Maar ziet hij deze zelf wel zitten? (Lees meer)


Roman Bezus zou naar de Bosuil kunnen verkassen

Antwerp en STVV zijn duidelijk de revelaties van dit seizoen in de Jupiler Pro League. Beiden staan momenteel in de top-zes, maar de ene begint onder de duiven -of kanaries- van de ander te schieten. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 21/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 23/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties