Geruchten rond Isco weten van geen ophouden, na Chelsea ook andere Premier League-topper(s) geïnteresseerd
Mathias Vranckx
| 0 reacties

Nieuwe ruildeal in de maak: Özil maakt legendarische comeback naar Real Madrid, Isco komt naar Arsenal

Geruchten rond Isco weten van geen ophouden, na Chelsea ook andere Premier League-topper(s) geïnteresseerd

Als deze ruil effectief tot stand komt, staat heel het Europese transferland op zijn kop. Het zou wel eens goed kunnen dat Real Madrid en Arsenal binnenkort zaakjes gaan doen.

Isco naar Londen halen en de prijs van de Spanjaard proberen te drukken door Mesut Özil door de grote poort te laten terugkeren naar Santiago Bernabéu. Dat is het plan van The Gunners uit Arsenal. Solari heeft boel met Isco, Unai Emery met Özil. The Independent denkt te weten hoe dit verhaaltje afloopt.

1,3 miljoen per maand

Een solved case lijkt het wel. Maar dat is het niet. Zoals wel meer in de voetballerij zit het geld in de weg. Zowel Isco als Özil zijn natuurlijk grootverdieners. De middenvelder van Arsenal schrijft elke week 333.000 euro bij op zijn bankrekening. Real Madrid kijkt er niet naar uit om dit op te hoesten. 

Isco heeft dan weer een prijs van 110 miljoen euro op zijn hoofd plakken. Met een eventuele transfer van Özil zou dat bedrag wel fiks kunnen dalen. Al zijn er nog andere kapers op de kust. Gisteren schreven we al dat Chelsea naar de Madridista hengelt. Het is zelfs zo dat ook Manchester City en Tottenham Isco op de voet volgen. In januari zullen we wellicht meer weten. 

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties