Transfernieuws en Transfergeruchten 24/12: Lukaku - Edmilson - Saelemaekers - De Norre - Van Den Bergh

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 24/12: Lukaku - Edmilson - Saelemaekers - De Norre - Van Den Bergh
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 11/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lukaku - Edmilson - Saelemaekers - De Norre - Van Den Bergh

Junior Edmilson wordt alweer gelinkt aan een terugkeer naar België

Heel wat ploegen zoeken extra creativiteit deze winter. Niet toevallig komt er dan een oude bekende in beeld. Zeker als die jongen dan nog eens op bezoek komt in België. (Lees meer)


Time to move? Kapers op de kust voor Romelu Lukaku

Juventus heeft z'n pijlen gericht op Romelu Lukaku

Romelu Lukaku mist momenteel twee wedstrijden bij Manchester United om persoonlijke redenen, maar intussen komen geruchten over een mogelijk vertrek aan de oppervlakte. (Lees meer)


Stijn Vreven beseft dat het bijna onmogelijk wordt om Jan Van Den Bergh te houden

Beerschot Wilrijk beseft dat het goud in handen heeft. Jan Van Den Bergh, in 2016 overgekomen van KSK Heist, heeft een enorme evolutie doorgemaakt. De 24-jarige verdediger lijkt dan ook niet lang op het Kiel meer te vertoeven. (Lees meer)


Alexis Saelemaekers werd gescout door Moeskroen

In Moeskroen staat er voor elke match een bord in de perszaal waarop ze de aanwezige scouts bekendmaken. Zaterdag prijkte daar ook de naam van Arsenal op. Zij kwamen voor... Alexis Saelemaekers. (Lees meer)


Genk denkt aan Casper De Norre van STVV

KRC Genk wil in de wintermercato liefst geen spelers zien vertrekken, maar weet ook dat er interesse is voor hun sterkhouders. Maar de Limburgers zitten ook niet stil en willen nog één of twee gerichte versterkingen. Eén daarvan is een linksback. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 23/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 25/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties