Reactie Haroun duidelijk na nederlaag: "Als we matig spelen, zijn we maar gewoon een middenmoter"

Dirk Pieters
| 54 reacties
Haroun duidelijk na nederlaag: "Als we matig spelen, zijn we maar gewoon een middenmoter"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagmiddag was het verschil tussen Antwerp en Club Brugge nog klein in het klassement, maar na 90 minuten voetbal was het klassenverschil wel duidelijk. De Great Old ging met 5-1 onderuit en die score was niet eens overdreven.

Ook Faris Haroun kon na de wedstrijd niet anders dan toegeven dat zijn ploeg nooit in de wedstrijd zat. "De eerste minuten waren nog goed, maar dan valt die lucky goal en dan weet je dat het een moeilijke namiddag zal worden. Veel kansen kreeg Club Brugge niet in de eerste helft, maar we gaan wel met een dubbele achterstand naar de kleedkamer", aldus de middenvelder van Antwerp na de wedstrijd. 

Top zes blijft ambitie 

Te veel spelers presteerden onder hun niveau. "Als we allemaal op niveau presteren, kunnen we het iedereen moeilijk maken. Maar vandaag is gebleken dat we, als we maar matig presteren, ook maar gewoon een middenmoter zijn en van iedereen kunnen verliezen. Nu is het aan ons om ons te herpakken woensdag tegen Moeskroen."

De buitenwereld zag het groots voor Antwerp, maar de Great Old staat nu even met de voeten op de grond. "We moeten blijven focussen op die top zes. Wij hebben nog nooit titelambities uitgesproken. Ons doel is altijd hetzelfde gebleven en dat is nu nog steeds zo."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties