Transfernieuws en Transfergeruchten 31/12: Hazard - Mignolet - Nasri - Origi - Kaminski - Hairemans - Martinez - Ouali

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 31/12: Hazard - Mignolet - Nasri - Origi - Kaminski - Hairemans - Martinez - Ouali
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 27/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Mignolet - Nasri - Origi - Kaminski - Hairemans - Martinez - Ouali

Samir Nasri tekent bij West Ham United

Samir Nasri keert terug naar de Premier League. De middenvelder die vorige januari zijn contract in Turkije verbrak, trainde al even mee met West Ham United. (Lees meer)


Mason Holgate trekt naar West Bromwich Albion

Voor iedereen aan de feestdis gaat worden er nog enkele transfers voorbereid voor de wintermercato. In Engeland kwam de uitleencarrousel op gang. (Lees meer)


José Cevallos (Lokeren) staat in de belangstelling van het Ecuadoriaanse Barcelona SC

Sporting Lokeren zal alle hulp nog kunnen gebruiken om het behoud te verzekeren en wil in januari ook nog de transfermarkt opgaan voor versterkingen. Omgekeerd dreigen ze op Daknam echter een verwaarloosde sterkhouder kwijt te spelen: José Cevallos. (Lees meer)


AA Gent heeft nieuwe doelman beet: Kaminski treedt in de voetsporen van Kalinic
Foto: © photonews

Thomas Kaminski ruilt KV Kortrijk in voor AA Gent

De Buffalo's zetten hun Nieuwjaarsfeestje in met een absolute toptransfer binnen de Jupiler Pro League. Thomas Kaminski zal de nieuwe doelman worden van AA Gent. (Lees meer)


AA Gent zou geïnformeerd hebben naar Cercle Brugge-doelman Paul Nardi

AA Gent zag Lovre Kalinic al vertrekken naar Aston Villa en is nadrukkelijk op zoek naar een nieuwe nummer één. De Buffalo's gaan het bovendien niet te ver zoeken, want nu komen ze alweer uit bij een doelman uit de Jupiler Pro League. (Lees meer)


Lokeren meldt zich voor Geoffry Hairemans (Antwerp) en Idir Ouali (KV Kortrijk

In Lokeren denken ze de komende maanden maar aan één ding: erin blijven. De Tricolores sluiten het jaar af als laatste en om daar voor speeldag 30 nog weg te geraken, willen ze zich in januari versterken met minstens twee bekenden. (Lees meer)


Liverpool heeft een plan met Rode Duivels Mignolet en Origi

Simon Mignolet en Divock Origi zitten in hetzelfde schuitje bij Liverpool. Hun speelgelegenheden waren dit jaar op één hand te tellen en dan zou een (tijdelijke) transfer een uitstekende oplossing zijn, maar ziet de club dat ook zitten? (Lees meer)


Bondscoach Roberto Martinez spreekt over potentiële toptransfer van Eden Hazard

Chelsea-coach Maurizio Sarri moet er stilaan tureluurs van worden, elke persconferentie opnieuw die vragen over een toptransfer voor Eden Hazard. Maar wat denkt zijn andere coach, Roberto Martinez, over een mogelijk vertrek naar Real Madrid. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 30/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties