Transfernieuws en Transfergeruchten 06/01: Origi - Carrasco - Edmilson - Kara Mbodji - Defoe - Lallana - Diaz - Ömür

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 06/01: Origi - Carrasco - Edmilson - Kara Mbodji - Defoe - Lallana - Diaz - Ömür
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Origi - Carrasco - Edmilson - Kara Mbodji - Defoe - Lallana - Diaz - Ömür

Liverpool denkt aan opvolger voor geblesseerde Lallana

Door de vele blessures van Adam Lallana startte de Engelsman dit seizoen nog maar twee keer voor Liverpool. Maar de club heeft al een vervanger voor hem in het vizier. Ze willen maar liefst 30M euro neertellen voor Abdülkadir Ömür, een 19-jarige Turk van Trabzonspor.


Real Madrid stelt Díaz maandag voor

Real Madrid heeft de komst van Brahim Díaz bevestigd. Het jonge talent komt over van Manchester City en tekende een contract in de Mardrileense hoofdstad tot de zomer van 2025. Het prijskaartje bedraagt 17M euro en kan oplopen tot 24,5M euro. Maandag na zijn medische testen wordt hij officieel voorgesteld.


Yannick Carrasco zou ook in de belangstelling van Manchester United staan

Yannick Carrasco wordt al een tijdje gelinkt aan een terugkeer naar Europa. Een paar van de grootste ploegen zouden interesse tonen, maar er is nog een kandidaat opgedoken. Dat schrijft alvast The Sun on Sunday. (Lees meer)


Rangers heeft Jermain Defoe gehuurd van Bournemouth

Rangers FC heeft een pak ervaring binnengehaald. Vandaag kwamen ze tot een akkoord met Bournemouth over de uitleenbeurt voor 18 maanden van aanvaller Jermain Defoe. (Lees meer)


'Grote Drie Turkije' gaan strijd aan voor Belgische aanvaller
Foto: © photonews

Galatasaray, Fenerbahçe en Besiktas willen allemaal Junior Edmilson

Junior Edmilson gaat na een half jaar zo goed als zeker het Qatarese Al Duhail alweer verlaten. De winger die vorige zomer Standard ruilde voor een lucratief avontuur in de woestijn staat in de belangstelling van de Grote Drie in Turkije. (Lees meer)


Divock Origi zou naar Fulham kunnen

Divock Origi heeft dit seizoen nog maar twee competitiematchen mogen spelen bij Premier League-leider Liverpool. De kans is dan ook groot dat hij deze winter nog vertrekt bij de Reds. De interesse groeit alvast. (Lees meer)


Anderlecht zou Kara Mbodji meteen kunnen verkopen aan Galatasaray

Anderlecht ziet deze winter hoogstwaarschijnlijk nog één van zijn uitgeleende spelers terugkeren. Nantes wil immers al af van Kara Mbodji omdat ze een andere speler willen huren en er in Frankrijk maar vijf spelers gehuurd mogen worden. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 05/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 07/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties