Ingestudeerde vrije trap helpt Antwerp aan de zege: "Volgende keer een andere variatie"
Redactie
| 26 reacties

Lior Refaelov bezorgt Antwerp de drie punten met ingestuurde vrije trap

Ingestudeerde vrije trap helpt Antwerp aan de zege: "Volgende keer een andere variatie"

Antwerp blijft het dit seizoen uitstekend doen op verplaatsing. Ook op het veld van Zulte Waregem werd er gewonnen. Het voetbal is niet altijd fantastisch te noemen, maar de cijfers op verplaatsing en in totaal zijn dat wel.

41 punten heeft Antwerp ondertussen, met nog acht wedstrijden te gaan. Dat zijn er exact zo veel als in de competitie vorig seizoen. Nu mag een plaats bij de eerste zes niet meer ontsnappen. "Dat blijft onze prioriteit. Met de spelers die we nu hebben en enkele versterkingen er nog bij, moet dat zeker lukken", aldus Refaelov na de wedstrijd.

De aanvallende middenvelder bezorgde met een mooie ingestudeerde vrije trap Antwerp de drie punten. Met de rug naar het doel staan en wachten op dat kleine tikje, om dan de bal heerlijk langs de muur te krullen. "Het is mooi dat het ook in de competitie lukt. Op stage scoorde we ook al zo tegen Leuven en nu weer. Dat is leuk voor iedereen om te zien dat het werkt."

De ingestudeerde vrije trap kent nu iedereen, dus moet er de volgende weken iets anders komen? "We hebben op stage nog veel meer kunnen oefenen. We kunnen dit niet blijven herhalen, dus volgende wedstrijden maar een andere variatie." We zijn benieuwd wat Refaelov nog in petto heeft. 

Ook coach Laszlo Bölöni was in de wolken met het ingestudeerd nummertje: "Wie dat bedacht heeft? Dat laat ik aan jullie om te bedenken. Het doet me enorm veel deugd dat we op zo'n manier konden scoren, want het was een belangrijk doelpunt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties