Jelle Van Damme (35) moet kiezen: "Concrete aanbiedingen van heel ver weg" vs. "Ik wil blijven, maar ga niet liggen janken of smeken bij Antwerp"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 43 reacties
Jelle Van Damme (35) moet kiezen: "Concrete aanbiedingen van heel ver weg" vs. "Ik wil blijven, maar ga niet liggen janken of smeken bij Antwerp"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Van Damme (35) overweegt zijn toekomstplannen. Antwerp wéét dat hij gerust wil blijven, maar deed voorlopig nog altijd niets aan zijn aflopende contract. Intussen stromen de buitenlandse aanbiedingen binnen... Wat gaat het worden?

"Ik ben einde contract, maar sinds enkele weken beginnen de dingen te bollen... Ik krijg telefoons en concrete aanbiedingen, veel uit het buitenland - soms ver weg, soms heel ver weg (lacht)", geeft Jelle Van Damme toe aan Het Laatste Nieuws.

Of hij een laatste avontuur in pakweg China of Amerika ook nog ziet zitten? "Ik sta open voor alles, een keertje luisteren, kan nooit kwaad. Ik heb het al eens opgeworpen bij Cruz Leo en Cleo - wat ze ervan zouden vinden, mocht ik weer vertrekken."

"Ze zijn niet happig, ik begrijp dat, maar ik ga geen járen meer voetballen. En op die manier kan ik ook de toekomst van ons allemaal veiligstellen", weet de 35-jarige voetballer. "Maar goed, zolang niks concreet is, wil ik ze niet verder belasten. We zien wel."

En toch: een verlengd verblijf bij Antwerp ligt nog steeds op tafel. "Wat mij betreft wel - ik ben aan het bouwen in Hasselt -, maar, en ik ga dat hier nu nog één keer zeggen, de bal ligt in hún kamp. Ze weten dat ik gerust wil blijven, maar ik ga niet liggen janken of smeken", aldus Jelle Van Damme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties